HOROSCOP

Zodia care va avea pe 11 și 12 iunie un mare succes. Vin vești bune pe carieră și nu numai. Maria Sârbu, previziuni complete

Zodia care va avea pe 11 și 12 iunie un mare succes. Vin vești bune pe carieră și nu numai. Maria Sârbu previziuni complete

HOROSCOP Maria Sârbu, 10-16 iunie. A trecut cea mai grea zi din această săptămână, adică cea de luni. Toate zodiile au simțit o presiune mare, au avut stări proaste și în general au apărut momente grele din senin. În schimb marți, 12 iunie se anunță a fi o zi extrem de interesantă, plină de bucurii și voie bună.

Vineri vom mai avea parte de ceva perturbări, din cauza Lunii Negre care își va da ultima suflare, iar în weekend revine din nou buna dispoziție. Maria Sârbu a prezentat horoscopul complet pentru toate zodiile, oferind detalii despre ce se va întâmpla în fiecare zi a acestei săptămâni. Previziunile ei pe larg le puteți afla din clipul de mai jos.

Previziuni pe scurt pentru zodia Fecioară

11 iunie – ziua norocoasă sau cea mai drăgălașă zi din această săptămână vine cu bucurii la locul de muncă. Așadar o reușită la job și un pas în față pe carieră. Poate veni și un mic premiu.

12 iunie – Marte vă ajută, dar Jupiter nu va fi prea amabil. Este o zi în care aveți toată energia astrală posibilă, dar primiți și lecții de undeva de sus. Va fi mai degrabă o lecție pe credință.

13 iunie – Luna este deja bine instalată și vă cere să vă ridicați la nivelul așteptărilor voastre și să nu mai puneți presiune pe voi.

14 iunie – Luna Neagră este încă în Fecioară. Vă aduce stres până pe 30 iunie. Mai aveți ceva demoni la care trebuie să lucrați și să rezolvați problemele cu voi înșivă.

15-16 iunie – un weekend norocos, cu cheltuieli. Banii vin și pleacă. Puteți primi cadouri sau puteți da. Oricum aceste cheltuieli vă poartă noroc.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate