HOROSCOP

Zodia care va avea noroc cu carul la final de decembrie. Toate problemele din viața ei se rezolvă. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Zodia care va avea noroc cu carul la final de decembrie. Toate problemele din viața ei se rezolvă. Mariana Cojocaru previziuni complete

Mariana Cojocaru spune că o zodie poate să se considere norocoasă la final de decembrie. Fiecare problemă din viața ei își găsește rezolvarea, într-un mod complet neașteptat.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru finalul lunii decembrie. În ultima parte din an, o zodie reușește în sfârșit să își facă puțină ordine în viață.

Este vorba despre Berbec. Nativii acestei zodii ies din anumite situații care păreau fără sfârșit. Iar astrele sunt de partea lor. Mai mult de atât, nativii acestei zodii devin și mai eficienți ca oricând.

„O situație care părea fără ieșire s-ar putea remedia săptămâna aceasta cu ajutorul progresiilor solare. Astrele susțin sau predispun, omul dispune. Nu este vorba de situații grave, de natură karmică, cu cauze profunde în vieți anterioare sau trecut nerezolvat și tot amânat. Ca și concluzie, puteți fi mult mai eficienți”, spune Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru, sfat pentru această zodie

Totodată, cei născuți sub acest semn zodiacal ajung să analizeze mai bine anumite situații. Înțeleg, soluționează, iar asta este tot ceea ce contează.

De asemenea, Berbecii trebuie să primească și câteva lecții despre karma. Acest bagaj trebuie desfăcut, înțeles, iar mai apoi orice problemă își găsește rezolvarea.

„Axa karmică din Berbec și din Balanță ne atenționează că unele persoane care au lăsat lucrurile în stand by, care le-au ignorat, care au gândit că nu trebuie totul forțat în viață, că mai bine îți păstrezi zona de confort, de liniște, vor analiza dacă ceea ce și-au propus sau demersurile făcute trebuie tratate cu maximă responsabilitate.

Ne gândim la un Soare care intră în Capricorn, o zodie cardinală ca Berbecul, un Soare care va face cuadratură cu axa de destin din Berbec și Balanță. Adică putem fi constrânși să vedem o realitate, să o înțelegem și să o soluționăm. Unele vin din vieți anterioare. Karma e o acumulare, e un bagaj cu care tu vii din trecut. Din când în când trebuie să îl desfaci, să vezi cum stai, care e starea lucrurilor din valiză, ce scoți, ce schimbi”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate