HOROSCOP

Zodia care-și va găsi marea dragoste vara aceasta. Nu va conta nici dacă e în relație deja. Camelia Pătrășcanu, previziuni complete

Zodia care-și va găsi marea dragoste vara aceasta. Nu va conta nici dacă e în relație deja. Camelia Pătrășcanu previziuni complete

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul lunii iunie. Un singur nativ dă lovitura din punct de vedere amoros și nu numai. Alte zodii pe de altă parte sunt mai liniștite.

Conform horoscopului prezentat de Camelia Pătrășcanu, Berbecii vor avea un început de vară frumos. Dacă au inima deschisă au șansa să se îndrăgostească.

De asemenea, s-ar putea să facă un pas important și către un mare vis. Totuși, astrologul îi avertizează să nu risipească toate resursele pe care le au, pentru că pot speria anumite persoane.

„Pentru Berbeci, luna iunie e frumoasă, aducătoare de inimă bună, inimă deschisă. Unii se pot îndrăgosti sau fac totul cu mai mult elan. Visurile sunt mari și au anvergură, au salt. Trebuie să fie atenți să nu risipească gesturile, să nu fie prea înflăcărați în fața unei persoane noi, o pot speria”, spune aceasta.

Pentru Tauri pe de altă parte, lucrurile merg bine. Nativii acestei zodii reușesc să se pună pe primul loc, își fac planuri de viitor și poate chiar încep și niște negocieri importante.

Zodia care face cercetări

„Taurii au o vară care aduce liniște interioară sau mai multă preocupare pentru binele lor propriu. Ocupându-se mai mult de ei, vor fi mai egocentrici. În iunie, apar discuții și negocieri îndelungi ca și ei să facă parte din anumite planuri, proiecte”, adaugă Camelia Pătrășcanu.

Nativii din zodia Gemeni în schimb încep vara cu multe întâlniri. De asemenea, vor să își facă ordine în minte și încep să pună cap la cap informațiile pe care le au. Poate chiar află ceva interesant despre anumite persoane.

„Gemenii au o vară cu vizite, întâlniri sau discuții. Parcă tânjesc după îmbrățișarea cuiva, căldura, sfătuirea cu cineva. Ce îi preocupă la început de iunie pe ei este să-și explice niște lucruri, să înțeleagă mai bine niște lucruri. Fac cercetări, săpături despre niște persoane. Pot fi inclusiv persoane de la locul de muncă”, mai spune astrologul Camelia Pătrășcanu, potrivit fanatik.ro.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate