HOROSCOP

Zodia care va fi lovită de karma. Ar putea avea o cumpănă mare, dacă nu este atentă la aceste detalii. Camelia Pătrășcanu, previziuni complete

Zodia care va fi lovită de karma. Ar putea avea o cumpănă mare dacă nu este atentă la aceste detalii. Camelia Pătrășcanu previziuni complete
16 mai / 23:00

HOROSCOP. Camelia Pătrășcanu anunță o perioadă neașteptată pentru multe dintre zodii. Karma aduce lucruri pozitive pentru anumiți nativi, așa că să se pregătească pentru ele.

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru perioada următoare. Pentru Fecioare, vindecarea karmică este în prim plan. Nativii acestei zodii devin cu mult mai înțelepți și își dau seama că unii oameni merită încurajare și susținere, nu doar critici.

Astfel, dacă ai în viața ta o Fecioară, s-ar putea să observi o schimbare radicală de atitudine. Ai grijă însă cum gestionezi acest lucru pentru a susține această schimbare.

„Fecioarele pot simți nevoia să laude pe cineva, să aprecieze pe cineva. Vindecarea karmică e dată de disponibilitatea lor de a da dovadă de înțelepciune în relațiile în care simt că persoanele au nevoie de susținere și încurajare, nu de critici. Ele se pricep foarte bine la critici, însă, uneori, unele persoane, pentru a se mobiliza, au nevoie să li se spună și care sunt atuurile lor”, spune astrologul.

Zodia care devine empatică. Previziuni complete făcute de Camelia Pătrășcanu

Pentru Balanțe pe de altă parte avem o perioadă de recuperare. Cei născuți sub acest semn zodiacal se concentrează și ei pe dorințele altora și pe nevoile lor.

Și ei încercă să își schimbe atitudinea pe care au avut-o până acum. Iar asta le va aduce doar beneficii în perioada următoare. De asemenea, s-ar putea observa o modificare importantă și la capitolul blândețe și empatie în cazul lor.

„Balanțele își repară niște atitudini de autoritarism la muncă sau în ceea ce privește munca. Sunt dispuse să înțeleagă ce a simțit celălalt, dacă au împărțit sarcinile și pedepsele cu dreptate, dacă au fost corecte. Pot aduce multă reparație, multă blândețe. De asemenea, pot avea mai multă înțelegere pentru persoanele de la muncă”, mai spune astrologul Camelia Pătrășcanu.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate