News

Zodia care se va despărți în mod sigur de partener în următoarele zile. Se încheie obligatoriu un ciclu. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Zodia care se va despărți în mod sigur de partener în următoarele zile. Se încheie obligatoriu un ciclu. Cristina Demetrescu previziuni complete
07 feb. / 18:30

Horoscop. Cristina Demetrescu spune că unele zodii ar fi bine să fie atente la starea lor de sănătate, în timp ce altele trebuie să se pregătească pentru o despărțire.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru prima parte a lunii februarie și veștile nu sunt chiar atât de bune, cel puțin nu pentru unele zodii.

Potrivit astrologului, Berbecii trebuie să acorde o atenție sporită stării lor de sănătate. Nativii acestei zodii primesc recomandarea de a merge la un medic, pentru un mic control, pentru că nu ar fi deloc rău.

De asemenea, Berbecii ar fi bine să lase orgoliul deoparte și să o dea la pace cu o anumită persoană, căci lucrurile vor fi mai apoi în favoarea lor.

“Nativii din zodia Berbec ar putea să meargă la doctor, să-și facă un mic control, sau poate chiar o intervenție ușoară. Ar putea să-și calce și pe orgoliu și să se împace cu cineva. Ar putea și să declare un sentiment cu puțin mai mult curaj”, spune astrologul.

Zodia care poate să fie dezamăgită

Și pentru nativii din zodia Taur vine o perioadă interesantă, însă care poate aduce separări. Cei născuți sub acest semn zodiacal ar putea lua decizia de a se despărți de o persoană importantă în următoarele zile din luna februarie.

Aceștia ar trebui să acorde o atenție sporită în fața anumitor semne, pentru a nu ajunge să fie dezamăgiți pe o perioadă mai lungă de timp.

”Doi prieteni care au mers împreună până în momentul de față și au împărtășit o cale comună, este foarte posibil să închidă o experiență de viață.

Este mai bine ca un Taur să vadă semnele și să se despartă în condiții amiabile decât să lase următorii trei ani să vină cu anumite dezamăgiri în care practic nimeni nu este de vină”, mai spune astrologul Cristina Demetrescu.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate