HOROSCOP

Zodia care riscă să fie părăsită sau înșelată! Atenție mare la atitudine și la bani până pe 15 iunie. Minerva, previziuni complete

Zodia care riscă să fie părăsită sau înșelată Atenție mare la atitudine și la bani până pe 15 iunie. Minerva previziuni complete

Minerva vine cu un avertisment pentru o zodie. Acești nativi trebuie să fie atenți la atitudine, pentru că pot ajunge să fie părăsiți. Alți nativi în schimb, ar fi bine să se bazeze pe intuiție.

Astrologul Minerva a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. Printre altele, aceasta aduce și sfaturi extrem de importante pentru două zodii.

Conform horoscopului prezentat de Minerva, Berbecul trebuie să fie conștient că unele lucruri se mai pot schimba în timp. Nativii acestei zodii ar fi bine însă ca orice ar fi să se bazeze pe intuiție.

De asemenea, mai multă grijă la odihnă, dar și la vorbele rele. Important este să se mențină pe linia de plutire și să aibă grijă de ei, pentru că nimeni altcineva nu o va face.

„Amintește-ți că totul este schimbător, trebuie doar să prinzi momentul. Dacă ești în căutarea dragostei, trebuie doar să fii atent la tot ce mișcă în jurul tău, bazează-te pe intuiție. Încearcă să te odihnești mai mult și nu asculta tot ce auzi.

Dacă nu ai încredere în propriile sentimente, vei pierde. Dacă nu le dai apă la moară celor din jur, nu-ți vor face niciun rău. Trebuie să ai grijă la alimentele acide, la carne, pește și ouă”, spune Minerva.

Minerva, avertisment pentru nativii acestei zodii

Pentru nativii din zodia Taur, astrologul vine cu un avertisment. Cei născuți sub acest semn zodiacal pot să câștige bani și le poate merge bine la locul de muncă.

Pe de altă parte, pot apărea probleme în relația de cuplu. Pentru a evita o despărțire, ori o trădare, misterul trebuie să dispară. De asemenea, grijă mare la bârfă și la alte activități.

„Laude, stimulent bănești, promovări. Pentru a nu pierde încrederea într-un partener, nu trebuie să fii misterios. Nu îți limita imaginația, dacă ai o idee, materializeaz-o. Ai tendința de a bârfi săptămâna asta, dar trebuie să te abții, pentru că poți înrăutăți situațiile. Un hobby te ajută la creșterea de sine și la creșterea intelectualului. Încearcă să dormi suficient”, mai spune astrologul Minerva.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate