HOROSCOP

Zodia care primește WUNJO din nou! Poate obtine orice-si doreste. Mihai Voropchievici, previziuni rune

Zodia care primește WUNJO din nou Poate obtine orice-si doreste. Mihai Voropchievici previziuni rune

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru zilele următoare. O zodie primește din nou Wunjo și are șansa să facă tot ceea ce își dorește.

Conform horoscopului runelor prezentat de numerologul Mihai Voropchievici, vin zile cu provocări pentru multe zodii. Alți nativi în schimb sunt ceva mai norocoși și pot sta liniștiti.

Mihai Voropchievici spune că pentru Săgetători urmează o perioadă super obositoare. În ultimele săptămâni, nativii acestei zodii au fost luați cu asalt de mesaje și nu numai.

Iar lucrurile continuă și acum. Deși nu mai au chef și nici energia necesară însă, Săgetătorii ar fi bine să se încarce cu răbdare și să rezolve toate lucrurile în timp util, indiferent de ce presupune acest aspect.

”Dacă cu o săptămână înainte alții primeau mesaje şi s-au săturat de vorbă, acuma e rândul Săgetătorului să intre în dialog permanent și să primească mesaje. Deci e o săptămână foarte foarte obositoare, mai ales când ai de lucru și te mai sună şi telefonul şi tu nu ai chef de răspuns”, spune numerologul.

Mihai Voropchievici a spus care e cea mai norocoasă zodie

Iar cea mai norocoasă zodie din această perioadă este Capricornul. Primește Vunjo pentru a doua săptămână la rând și are de câștigat din numeroase puncte de vedere.

Să profite din plin, le recomandă numerologul acestor nativi. ”Este a doua săptămână la rând în care truditorul îl primeşte pe Vunjo. Ați câștigat pe toate fronturile, aşadar, dacă îl aveţi pe Vunjo”, adaugă Mihai Voropchievici.

În cazul Vărsătorilor ar putea urma o perioadă incertă. Horoscopul runelor spune că cei născuți sub acest semn zodiacal trebuie să stea acasă. Urmează să primească o veste extrem de importantă și ar fi bine să se pregătească pentru ea. Nu este însă clar dacă este vorba despre ceva pozitiv sau negativ, din ce spune numerologul Mihai Voropchievici.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate