HOROSCOP

Zodia care poate să se despartă de partenerul de viață. Vine un moment critic în relație. Urania, previziuni complete

Zodia care poate să se despartă de partenerul de viață. Vine un moment critic în relație. Urania previziuni complete

Urania spune că o zodie va avea mari probleme în relație. Ar putea traversa un moment critic și nu este singura. Și alți nativi dau de probleme.

Astrologul Urania a prezentat horoscopul complet pentru zilele următoare. Se pare că în cazul anumitor zodii apar niște probleme.

Spre exemplu, conform horoscopului prezentat de Urania, Berbecul va avea probleme pe partea de relații. Nativii acestei zodii resimt un moment critic pe data de 22 septefbir.

Relațiile parteneriale s-ar putea să evolueze într-un mod neașteptat. Tocmai din acest motiv, Berbecii ar fi bine să fie pregătiți pentru orice.

„Relațiile parteneriale vor evolua anevoios, îndreptându-se spre un moment critic, care va începe să creeze efecte din 22 septembrie”, spune Urania.

Nici Taurii nu o duc atât de bine. Cei născuți sub acest semn zodiacal au o stare de spirit destul de ciudată. Se simt nervoși și de asemenea, pot arăta o abordare superficială.

Urania sfat important pentru o zodie

Au de dus la bun sfârșit mai multe sarcini și de depus niște eforturi, iar asta e valabil atât în viața profesională, cât și în cea personală în următoarele zile.

„Stare de spirit dublată de o stare organică instabilă, cu oscilații între enervare și o abordare superficială, între efort și derobare de sarcini, fie ele profesionale sau de viața personală”, adaugă astrologul.

Pentru nativii din zodia Gemeni, Urania aduce un avertisment. Cei născuți sub acest semn zodiacal nu trebuie să se lase influențați indiferent de situație.

Totodată, riscă să fie și păcăliți de anumite persoane, astfel că săptămâna aceasta este despre mai multă vigilență în cazul lor.

„În plan profesional, nativii nu trebuie să se lase influențați de manevrele unor persoane publice sau păcăliți de tertipurile unor superiori”, mai spune astrologul Urania.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate