HOROSCOP

Zodia care poate rămâne singură. Situație critică în relația amoroasă! Atenție mare la aceste semne. Camelia Pătrășcanu, previziuni complete

Zodia care poate rămâne singură. Situație critică în relația amoroasă Atenție mare la aceste semne. Camelia Pătrășcanu previziuni complete

Camelia Pătrășcanu le recomandă anumitor zodii să acorde o atenție sporită planului amoros. Zona iubirii ar putea fi afectată în mare măsură.

Astrologul Camelia Patrășcanu a prezentat horoscopul pentru cea de a doua parte a lunii mai. Vin provocări mari, preocupări pe zona banilor și nu numai.

Conform horoscopului prezentat de Camelia Pătrășcanu, Berbecii sunt cei care au de înfruntat mari provocări pe zona iubirii. Nativii acestei zodii își doresc într-adevăr iubire, însă ce sunt dispuși să facă pentru ea?

Unele lucru necesită energie, sprijin emoțional și nu numai. Tocmai din acest motiv, pentru a nu rămâne singuri, Berbecii ar fi bine să își dea seama ce își doresc cu adevărat.

„Berbecii au o perioadă provocatoare în zona iubirii. Își doresc iubire, au dispoziție pentru dragoste. Trebuie să economisească bani, să iubească prin spor emoțional, nu financiar. Consumă multă energie și poate și mulți bani. Mintea le merge, dar aspectele generale ale hărții lor astrologice nu sunt tocmai relaxate”, spune astrologul, potrivit fanatik.ro.

Zodia care riscă să fie trădată de anumiți oameni

Pe nativii din zodia Taur, finalul lunii iunie îi găsește cu gândul la bani. Analizează atent ce oportunități au, ce pot să facă, ori în ce să investească.

Chiar și așa, vor afla că unele lucruri nu sunt chiar așa cum credeau la început. Vor ajunge să nu beneficieze de sprijinul altor persoane așa cum sperau, însă au șansa să se redreseze rapid.

„Taurii au preocupare pentru bani, pentru a-și valorifica mai isteț anumite oportunități și abilități pe care le au. Anumite planuri și proiecte nu sunt așa cum credeau ei că sunt. Unii oameni se pot da la o parte, nu oferă sprijinul promis. Dacă fac ajustări la timp, atunci se vor replia. Sunt ajutați de Venus și de Marte să se replieze repede”, mai spune astrologul Camelia Pătrășcanu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate