HOROSCOP

Zodia care își poate schimba viața în următoarele două săptămâni. Apar evenimente de mare impact. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Zodia care își poate schimba viața în următoarele două săptămâni. Apar evenimente de mare impact. Cristina Demetrescu previziuni complete

Cristina Demetrescu spune că o zodie poate să își schimbe viața. Până la finalul lunii noiembrie se întâmplă lucruri interesante, care aduc influențe pozitive.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul complet pentru ultima parte din luna noiembrie. În următoarele două săptămâni, mai multe zodii au parte de reușite.

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, apar noi posibilități și de asemenea, pot avea loc împăcări. Unii nativi pe de altă parte devin mai intuitivi, dar și mai creativi.

„Partea bună a perioadei este că în aceste două săptămâni vom avea un aspect benefic între Venus și Mercur. E un aspect bun care dă naștere unor posibilități de negociere, de armistiții, de împăcări, de semnarea unor contracte care să bune pentru viitor și fructuase pentru viitor.

În perioada asta numai cine nu vrea să afle adevărul nu-l află. Soarele și Marte în zodia Scorpionului primesc influxuri puternice de la planeta Neptun și asta activează intuiția, perspicacitatea, creativitatea, oamenii care vor să se ducă așa pe fluxul creativ și intuitiv vor ajunge, evident, la capăt.

Iar Soarele și Marte, pentru că trecem și în zodia Săgetătorului, aprind o scânteie care aprinde o lumină în anumite tenebre care au adăpostit până în momentul de față secrete obscure. Acum se află adevărul, iese adevărul la suprafață”, spune Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu, sfat pentru aceste zodii

Nu toate zodiile însă o vor duce chiar atât de bine. Cristina Demetrescu spune că sunt nativi care ar putea ajunge în situații negative, cu scopul de schimbare.

Luna Nouă în Scorpion este cea care aduce schimbări. Totuși, fiecare nativ în parte poate să decidă dacă are nevoie de așa ceva în viața lui sau nu.

„Sunt foarte multe situații, însă ideea de imprevizibil impactează negativ, mai degrabă pe cei refractari la schimbare. Luna Nouă în Scorpion aduce schimbări și dacă simțim undeva în interiorul nostru că trebuie să să facem aceste schimbări, atunci să le facem să nu ne mai fie frică de ele, că de-aia universul ne ia prin surprindere”, adaugă Cristina Demetrescu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate