HOROSCOP

Zodia care avea o săptămână de vis. Multe dorințe i se vor împlini. Este bucurie mare. Mihai Voropchievici, previziuni rune

Zodia care avea o săptămână de vis. Multe dorințe i se vor împlini. Este bucurie mare. Mihai Voropchievici previziuni rune

Mihai Voropchievici spune că o zodie are șansa să dea marea lovitură. Runele aduc o perioadă de vis pentru ea, așa că ar fi bine să se pregătească deja.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru următoarele zile. Avem două zodii care pun cap la cap anumite probleme și reușesc să găsească o rezolvare.

Mai mult de atât, runele sunt de partea lor și le aduc doar beneficii. Gemenii sunt cei care pot să dea marea lovitură, dacă știu să profite de ceea ce li se oferă.

Nativii acestei zodii sunt sfătuiți să lase gândurile negre deoparte, iar la fel și necazurile. Vine o săptămână de vis pentru ei, astfel că nu e loc de supărări în niciun caz.

”Gemenii au primit un sfat clar, scurt și la obiect: lăsați la o parte toate grijile, tot ce e legat de trecut, toate frământările voastre și totodată, pe lângă ele, lăsaţi și necazurile care au survenit. Lăsați la urmă totul și pregătiți-vă pentru o săptămână nemaipomenită”, spune numerologul.

Mihai Voropchievici a spus care e zodia ce poate să rezolve mai multe probleme

Pentru nativii din zodia Rac, în schimb, lucrurile sunt la fel de pozitive. Cei născuți sub acest semn zodiacal au șansa să rezolve numeroase probleme.

Totuși, pentru a face acest lucru e nevoie de sinceritate. Astfel, schimbați tactica și atitudinea dacă vreți pace, liniște, dar și voie bună în familie, dar și în cercul de prieteni.

”În sfârșit, Racii pot găsi un răspuns sau mai multe sau rezolvarea unor probleme care-i frământă, numai cu condiția să angajeze o discuție sinceră, ca de la om la om, ca de la frate la frate, soție, la soț cu cei din familii. Și în situația asta rezolvarea își găsește leacul, iar o cineva are de gând să facă o bătălie”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate