HOROSCOP

Zodia care are parte de o schimbare pe dragoste în viața personală. Apare o persoană nouă! Minerva, previziuni complete

Zodia care are parte de o schimbare pe dragoste în viața personală. Apare o persoană nouă Minerva previziuni complete

Minerva aduce vești bune pentru unele zodii, dar lansează și un avertisment pentru anumiți nativi. Nu e loc de acțiuni impulsive și nici de gelozii în perioada următoare.

Astrologul Minerva a prezentat horoscopul până pe 15 mai. Se pare că ultima lună de primăvară poate aduce câștiguri, surprize și nu numai. Depinde de fiecare zodie în parte ce vrea să facă.

Conform horoscopului prezentat de Minerva, Berbecul are parte de schimbări în viața personală. Nativii acestei zodii se bucură de armonie în familie și nu numai.

Cei care sunt singuri, spre exemplu, pot să își întâlnească sufletul pereche. Pe de altă parte, cei aflați într-o relație ar fi bine să se ferească de gelozii.

„Sunt planificate schimbări în viața personală. Relațiile de familie vor deveni mai armonioase, iar persoanele singure ar putea găsi un suflet pe gustul lor. Singurul lucru care ar putea interfera cu dragostea este gelozia”, a anunțat Minerva în emisiunea Wownews.

Minerva, recomandare importantă pentru nativii acestei zodii

Nativii din zodia Taur vor să atragă atenția în jur și s-ar putea să reacționeze din impus. Cei născuți sub acest semn zodiacal ar fi bine ansamblul să se controleze.

Deși au anumite scopuri destul de clare, anumite atitudini ar putea fi destul de nepotrivite, așa că mare atenție când vine vorba de un răspuns rapid.

„Acțiunile impulsive vor domina următoarele săptămâni. Nativii vor să strălucească și să atragă atenția unor oameni din jur, cu scopuri foarte bine definite”, mai spune astrologul Minerva.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate