HOROSCOP

Zodia care are o cumpănă majoră. Se anunță certuri cu mare încărcătură emoțională. Mihai Voropchievici, previziuni rune

Zodia care are o cumpănă majoră. Se anunță certuri cu mare încărcătură emoțională. Mihai Voropchievici previziuni rune

Mihai Voropchievici spune că o zodie primește o lovitură puternică. E bine să se pregătească pentru niște certuri majore, avertizează numerologul. 

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor. O zodie trebuie să se pregătească pentru mari conflicte, în timp ce alți nativi au parte de situații nu tocmai plăcute.

Conform horoscopului prezentat de numerologul Mihai Voropchievici, pentru Lei, zilele următoare aduc o lovitură puternică. Nativii acestei zodii se vor afla în fața unei bătălii.

Deși la final ei sunt cei care vor avea de câștigat, este bine să nu se streseze prea mult și să nu reacționeze acid. Astrele vor fi în final de partea lor.

”Leul va susține o mică bătălie. Nu trebuie să fie îngrijorat, pentru că tot el câștigă în mod sigur. Deci, cu bătălie, fără bătălie, Leul a ieșit câștigător săptămâna următoare”, spune numerologul.

Mihai Voropchievici, despre zodia care are de dus un adevărat război

Pentru nativii din zodia Fecioară pe de altă parte, se anunță bătălii și mai intense. E totul precum un război în jurul lor. Totuși, runele le dau un sfat celor născuți sub acest semn zodiacal.

Mihai Voropchievici spune că Fecioarele nu trebuie să se mobilizeze prea mult și să se pregătească pentru defensivă. Mai bine rămân calme și așteaptă ca lucrurile să se aranjeze de la sine, fără să caute prea multe răspunsuri și fără să se consume.

”Fecioara, după sfaturile bune și probabil că cineva a încercat să dea cu pumnul în masă în fața unei Fecioare, e pregătită să susțină o bătălie furtunoasă, un mic război cu cei din jur.

Sfatul runei este să nu vă mai mobilizați toate forțele pregătindu-vă de război, liniștiți-vă, renunțați la dispută și rămâneți foarte cald. Numai așa totul se aranjează. Noi de multe ori căutăm rezolvări acolo unde nu trebuie”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate