HOROSCOP

Zodia care ar putea pierde mulți bani. Apare o factură neașteptată! Mariana Cojocaru, previziuni complete

Zodia care ar putea pierde mulți bani. Apare o factură neașteptată Mariana Cojocaru previziuni complete

Mariana Cojocaru spune că o zodie trebuie să fie atentă la dușmani. De asemenea, alți nativi ar putea să acorde o atenție sporită părții financiare.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru perioada următoare. Fiecare zodie în parte trebuie să își canalizeze energia în anumite direcții.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, Balanța este cea care trebuie să fie atentă la oameni. Astrologul spune că nativii acestei zodii au niște ”dușmani nevăzuți”.

Ce au de făcut? Să încerce să îi transforme în prieteni. În caz contrar, pot exista situații în perioada următoare în care lucrurile vor scăpa de sub control.

„Încercați să vă transformați dușmanii în prieteni, pentru că cele mai multe dintre voi sunteți destul de diplomate. În săptămâna următoare trebuie să fiți atente ca lucrurile să nu scape de sub control. Atenție mare la dușmanii nevăzuți!”, spune Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru, recomandare importantă pentru această zodie

Pentru nativii din zodia Leu în schimb, banii sunt pe primul loc zilele acestea. Cei născuți sub acest semn zodiacal ar fi bine să fie atenți la cheltuieli.

Pot exista într-adevăr și surse noi de câștig, dar și niște facturi care îi vor lua prin surprindere. De asemenea, marea majoritate a problemelor ar putea fi acasă, așa că mai bine să rămână pe acolo și să fie pregătiți pentru orice.

„Se prefigurează noi cheltuieli sau noi surse de câștig. Pot apărea facturi noi care să vă ia prin surprindere, veți chema un meșter drege tot pentru că veți pregăti casa de iarnă. Acolo pot să apară anumite defecțiuni, probleme. Pregătiți tot ce ține de casă, de domiciliu”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate