HOROSCOP

Zodia care ar putea divorța până la finalul lui 2023. Apar tensiuni greu de suportat în cuplu. Mariana Cojocaru, previziuni complete

Zodia care ar putea divorța până la finalul lui 2023. Apar tensiuni greu de suportat în cuplu. Mariana Cojocaru previziuni complete
20 iun. / 23:00

HOROSCOP. Am trecut deja de jumătatea anului 2023 și cu toate că acum traversăm o perioadă favorabilă pentru majoritatea zodiilor, una pare să nu-și găsească deloc liniștea. Astrologul Mariana Cojocaru spunea încă de la începutului acestui an că Vărsătorii vor cam fi ocoliți de noroc foarte multe luni.

Nativii acestei zodii se vor confrunta cu remușcări, dar și cu reproșuri, lucru care nu le va conveni deloc. Se va lăsa cu furie multă și scandaluri repetate, în special în cuplu. De asemenea, se anunță tensiuni foarte mari în primul trimestru al anului.

”În primul trimestru al anului, dar mai ales de la începutul lui martie încolo, se prea poate ca atmosfera din familie să fie ceva mai tensionată. Poate nu chiar atât de mult sau poate nu observi acest lucru de fiecare dată, dar cert este că stai pe un butoi cu pulbere, iar să dezamorsezi bomba poate fi destul de dificil. Caută să nu calci pe bec”, avertizează astrologul.

Schimbările nu vin nici la jumătate anului, adaugă Mariana Cojocaru. Vărsătorii vor avea o relație mai bună cu cei dragi de abia după luna august, drept urmare, mai au ceva de așteptat.

Tensiunile ne se vor termina tot anul

Tensiunile vor fi și spre finalul anului 2023, deci practic, nativii acestei zodii vor avea o perioadă destul de agitată peste care trebuie să treacă.

”În al patrulea trimestru al lui 2023, în noiembrie mai exact, se prea poate să treci prin unele momente tensionate în raport cu rudele apropiate ale partenerului, dar mai ales cu socrii.

Aceștia pot avea un dinte împotriva ta, dar nu te aștepta la lămuriri din partea lor. Trebuie să preiei tu inițiativa și să afli ce-i deranjează la tine atât de tare”, adaugă Mariana Cojocaru.

Cu alte cuvinte, Vărsătorii vor avea un 2023 destul de riscant din toate punctele de vedere, lucru care va duce evident, la multă oboseală.

Cel mai bine ar fi să își ia măsuri de precauție din timp, recomandă astrologul.

”După câte se poate deduce din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2023 în care calci pe coji de ouă în raport cu cei dragi ai tăi, dar și ai partenerului. Acest lucru ar putea fi obositor, dar decât să ai parte de conflicte ca în anii anteriori, mai bine îți iei măsuri de precauție și încerci să te ții de ele. Ușor-ușor, se poate scăpa de animozități”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate