HOROSCOP

Zodia care a tras cea mai bună carte. Vin mari reușite până pe 30 aprilie sau început de mai. Mihai Voropchievici, previziuni rune

Zodia care a tras cea mai bună carte. Vin mari reușite până pe 30 aprilie sau început de mai. Mihai Voropchievici previziuni rune

Mihai Voropchievici anunță mari reușite pentru o zodie în perioada următoare. Unii nativi au tras o carte cu adevărat fabuloasă, cu ajutorul căreia vor avea doar de câștigat.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru următoarea perioadă. Până la finalul lunii aprilie, o zodie poate bifa reușite importante.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Berbecii au tras o carte neutră. Nativii acestei zodii au de lucru pe partea de comunicare zilele acestea.

S-ar putea să și plece la drum, ori să se întâlnească cu mai multe rude. Oricum ar fi, vor avea mult de vorbit, deci să se pregătească pentru astfel de situații.

„Au parte de cartea neutră Triunghiul, care simbolizează importanța comunicării și a schimburilor de idei. Puteți folosi scrisori, telefoane. Puteți face chiar și o deplasare sau o reuniune de familie. Cartea vă obligă undeva să începeți să comunicați intens”, spune Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici aduce vești bune pentru nativii acestei zodii

Pentru nativii din zodia Taur numerologul anunță o carte cu adevărat excelentă. Cei născuți sub acest semn zodiacal devin în sfârșit stăpâni pe situație.

Mai mult de atât, au succes, pot bifa mari reușite și găsesc un echilibru bun. Nu sunt excluse nici noi descoperiri, ori poate chiar o serie de călătorii în străinătate.

„Taurul are cartea Orizontul, fiind o carte foarte bună. Are parte de o săptămână în care este stăpân pe situație. Are succes, reușită, înaintează ușor, dar în siguranță și are un echilibru bun. Taurii ar putea să facă o călătorie în străinătate, unde ar putea să descopere și pasiuni”, adaugă numerologul Mihai Voropchievici.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate