HOROSCOP

Zodia care a tras cea mai bună carte dintre toate. Câștigă orice își dorește până pe 4 aprilie. Mihai Voropchievici, previziuni rune

Zodia care a tras cea mai bună carte dintre toate. Câștigă orice își dorește până pe 4 aprilie. Mihai Voropchievici previziuni rune

Mihai Voropchievici spune că o zodie trăiește o perioadă de vis. Alți nativi o duc și ei destul de bine, însă este important să știe ce își doresc, de fapt.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru perioada următoare. Se anunță vești bune pentru două zodii până pe 4 aprilie.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Berbecul este cel mai norocos. Nativii acestei zodii au tras o carte excelentă care le aduce câștiguri pe toate planurile.

Nu doar că pot să se afirme, dar meritele lor sunt recunoscute. De asemenea și pe plan amoros veștile sunt foarte bune, în special pentru cei care sunt singuri.

„Berbecul o carte foarte bună, excelentă. Cu alte cuvinte, aveți câștig de cauză pe toate fronturile. Fericirea și reușita e în curtea voastră, vă afirmați, vă sunt recunoscute meritele, clarificați foarte ușor și fericit orice situație care apare pe parcursul săptămânii viitoare.

Doamne ajută! Pentru cei care sunt singuri, în săptămâna următoare, la orizont se vede o mare dragoste. Aveți grijă, nu o ocoliți, intrați direct în miezul problemei”, spune Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici aduce vești bune, dar și o recomandare pentru această zodie

Pentru nativii din zodia Taur vin de asemenea zile bune și interesante. Cei născuți sub acest semn zodiacal au tras o carte pozitivă care le va aduce câteva beneficii.

Important este însă să își canalizeze energia bine, fixa colo unde își doresc. Au suficientă forță cât să atragă lucrurile bune în viața lor, astfel că vine o perioadă plină de reușite.

„Taurul are roșu, o carte mai degrabă pozitivă, care demonstrează că Taurul are o energie bine canalizată săptămâna viitoare. Are multă forță activă și sunt dominați de tot ce înseamnă combativitate, dinamism, raporturi personale, forță de atracție fizică, magnetică. Cu alte cuvinte, o săptămână cu reușită asemănătoare vecinului de zodie”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate