HOROSCOP

Zodia care a tras cartea neagră! Vin probleme mari și o cumpănă teribilă. Mihai Voropchievici, previziuni rune

Zodia care a tras cartea neagră Vin probleme mari și o cumpănă teribilă. Mihai Voropchievici previziuni rune

Mihai Voropchievici spune că o zodie a tras cartea neagră, astfel că are de dus la bun sfârșit situații dificile. Alți nativi pe de altă parte o duc ceva mai bine în această perioadă.

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru zilele care urmează. Iată că nu toate zodiile se bucură de o perioadă fabuloasă.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Săgetătorul are o săptămână grea pentru că a tras cartea neagră, 6. Nativii acestei zodii ajung în situații nu tocmai plăcute.

Pot înregistra eșecuri mari, însă există și niște vești bune. O situație neplăcută se va rezolva, iar acești nativi reușesc să mai scapă de câteva frământări interioare. Orice schimbări ar apărea în viața lor însă, e bine să fie pregătiți de orice.

„Săgetătorul are o săptămână marcată de 6 negru. O carte dificilă în care și voi sunteți puși în situația să renunțați la un lucru care nu v-a fost favorabil, care conducea la eșec, dar totodată este sfârșitul unei situații destul de dezagreabilă pe care aţi avut-o. Scăpați de niște complexe că poate nu trebuia să fac acel lucru, acele frământări care apar. Aşa că acceptați schimbarea în profunzime”, spune Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici anunță o perioadă intensă pentru această zodie

Pentru nativii din zodia Capricorn, numerologul aduce vești bune. Cei născuți sub acest semn zodiacal au tras o carte bună, Steaua, care anunță noi acțiuni pe plan profesional.

De asemenea, acești nativi au șansa să câștige și niște bani și totodată să cunoască și o persoană care le va fi de mare ajutor în planurile lor ambițioase de viitor.

„La Capricorn, carte bună, Steaua, semnifică începutul unei noi acțiuni, activitate profesională reușită, realizare materiale pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă va pune bazele unei relații benefice pentru voi în săptămâna următoare”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate