HOROSCOP

Cele 2 zodii care vor avea un mare succes în carieră în 2024. Vin și bani mulți ca bonus. Maria Sârbu, previziuni pentru toți nativii

Cele 2 zodii care vor avea un mare succes în carieră în 2024. Vin și bani mulți ca bonus. Maria Sârbu previziuni pentru toți nativii

HOROSCOP. Anul 2023 s-a încheiat. A fost cu bine, dar și cu multe elemente negative. Conflictele de la nivel internațional au zguduit din temelii și România, iar presiunea s-a resimțit intens peste tot. Toate zodiile vor avea perioade bune, cu succese majore în 2024, însă în luni diferite.

Maria Sârbu a analizat în detaliu harta astrală pe anul 2024 și avertizează că lunile aprilie și decembrie vor fi ceva mai grele, dar în rest vom putea extrage vești bune. Previziunile pe larg pentru fiecare zodie în parte pentru prima săptămână a noului an le puteți urmări în clipul de mai jos.

Previziuni pe scurt pe 2024 cu Maria Sârbu. Interviu cu Cristina Zarioiu

Rac

Atenție la eventuale probleme de sănătate și la cele în plan profesional. 2024 va fi un an foarte bun pentru schimbarea de casă, dar și a locului; sau găsirea locului potrivit. Prin urmare, toți care-și caută locul, și-l vor găsi (Raci sau ascendent în Rac).

Leu

Cei născuți sub semnul acestei zodii vor avea parte de un an mai greu până la jumătatea anului 2024, dar mai bun după a doua lui jumătate. Astfel, anul aduce mari creșteri profesionale și împliniri de dorințe, plus comunități importante din care vor face parte. Vor avea reușite în plan administrativ (ceea ce ține de documente) și o posibilă schimbare de mașină. Atenție la orgolii în luna decembrie 2024.

Fecioară

La fel ca la Lei, nativii zodiei vor avea parte de un an mai bun în a doua jumătate din 2024. Va fi un an în care vor avea succes în relația cu străinătatea, mari reușite financiare și o creștere profesională. Atenție însă la pierderea reputației sau la probleme cu imaginea.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate