HOROSCOP

Cea mai norocoasă zodie dintre toate. Planetele o susțin pe orice plan până pe 15 iunie. Cristina Demetrescu, previziuni complete

Cea mai norocoasă zodie dintre toate. Planetele o susțin pe orice plan până pe 15 iunie. Cristina Demetrescu previziuni complete

Cristina Demetrescu anunță o perioadă de vis pentru nativii acestei zodii. Sunt cei mai norocoși dintre toți până la mijlocul lunii iunie și pot face mai tot ceea ce își doresc.

Astrologul Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul complet pentru prima parte a lunii iunie. Vin surprize mari pentru unele zodii, care trebuie să și profite de ceea ce le iese în cale.

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, unii nativi au noroc din plin. Alții în schimb sunt ceva mai visători, însă trebuie să mai și facă un pas în față.

Astfel, potrivit astrologului Vărsătorul este cea mai norocoasă zodie dintre toate. Nativii acestei zodii sunt susținuți de planete și nimic rău nu li se poate întâmpla.

E o perioadă în care au parte de dragoste, de creativitate și de asemenea, se simt bine. nu trebuie să își facă griji, pentru că orice fac va avea la final un deznodământ fericit.

Cristina Demetrescu aduce cele mai bune vești pentru nativii acestor zodii

„Vărsătorul este cea mai norocoasă zodie. Îi este mai ușor când planetele din Gemeni îl susțin. Parcă vin spre el anumite lucruri: iubire, dragoste, creativitate și mai ales bucurie, ideea de a se simți bine”, spune Cristina Demetrescu.

Nativii din zodia Pești pe de altă parte sunt ceva mai visători. Cei născuți sub acest semn zodiacal nu trebuie să rămână doar la acest stadiu, ci să facă și un pas în față.

Poate pot să își planifice o vacanță, astfel încât visul lor să devină realitate. Totul depinde de ei, astfel că ar fi bine să fie conștienți de acest lucru.

„Mulți Pești evadează în lumea lor imaginară și visează la o insulă exotică. De fapt, această insulă exotică chiar există și este posibil ca Peștii să-și cumpere un bilet de avion și să încerce să-și permită să meargă și să-și satisfacă visul”, adaugă astrologul Cristina Demetrescu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate