HOROSCOP

Cea mai dificilă zodie din horoscop. Este foarte greu să faci un cuplu sau un parteneriat de job cu ea. Mihai Voropchievici, previziuni complete

Cea mai dificilă zodie din horoscop. Este foarte greu să faci un cuplu sau un parteneriat de job cu ea. Mihai Voropchievici previziuni complete
19 sept. / 10:00

HOROSCOP. Specialiștii în astrologie au de multe ori opinii diferite pe anumite previziuni, însă când vine vorba de cea mai dificilă zodie, majoritatea sunt de acord că aceasta este Vărsătorul, mai ales în cazul bărbaților. Sunt personalități complexe, supărăcioase și care de multe ori preferă singurătoatea.

Mihai Voropchievici a realizat și el un horoscop al zodiilor nervoase și a plasat Vărsătorul pe primele poziții și la acest capitol. Nativii născuți sub acest semn aștepta mereu scuze din partea altora, chiar dacă de multe ori ei sunt cei care greșesc.

Vărsătorii sunt de multe ori lipsiți de empatie și nu iartă pe nimeni decât atunci când sunt impresionați și de asemenea, știu cum să îi pedepsească pe cei care le-au greșit.

Previziuni despre Vărsător și Săgetător

”Vărsătorul nervos poate aştepta să te duci la el să îi prezinţi scuzele de rigoare şi undeva să îl ridic în slăvi. Argumentele cu care te-ai prezentat în faţa lui sunt factorii de decizie în care el, fiind numărul unu, poate alege.

Cu greu va ierta dacă nu e impresionat. Trebuie să îi spui că te căieşti şi să îl rogi să te pedepsească corespunzător. Pentru Vărsător, una dintre cele mai eficiente metode de a-şi gestiona nervii este de a învăţa să îşi exprime deschis sentimentele şi nemulţumirile”, spune numerologul.

Mihai Voropchievici a vorbit și despre reacțiile nervoase ale celor născuți în zodia Săgetător. Sunt colerici și agitați, dar mereu deschiși să facă pace.

„Poate reacţiona în două moduri atunci când este nervos, dar ambele moduri sunt neplăcute. Fie poate să ţipe, să facă scandal, fie te jigneşte. Poate scoate argumente stupide de te pune în situaţia să te întrebi de unde a început. Nu îi place să fie dus în eroare. Trebuie să înveţe lecţia empatiei pentru că de obicei nu empatizează cu cei din jur decât foarte rar. El îi tratează pe toţi la fel, la distanţă”, a conchis Voropchievici.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate