Economie

Ai cont sau card la BRD! Banca dă cea mai bună veste pentru clienți! Trebuie să se știe neapărat: este vorba despre bani

Ai cont sau card la BRD Banca dă cea mai bună veste pentru clienți Trebuie să se știe neapărat este vorba despre bani

BRD a înregistrat o nouă performanță pe Bursa de Valori. Performanța solidă se bazează pe creșterea semnificativă în primele nouă luni ale anului.

De la publicarea situațiilor financiare aferente perioadei ianuarie-septembrie 2023, BRD – Groupe Société Générale a înregistrat o evoluție pozitivă pe piața de capital, cu o apreciere de 4% a acțiunilor sale la Bursa de Valori. Această creștere a adus valoarea acțiunilor de la 16,88 lei la 17,54 lei pe unitate, conform informațiilor furnizate de Bursa de Valori București.

Valoarea de piață a BRD SocGen, a treia bancă ca mărime pe piața locală în funcție de active, a înregistrat, de asemenea, o creștere semnificativă în acest interval, trecând de la 11,76 miliarde de lei la 12,23 miliarde de lei.

BRD, performanța financiară solidă

Performanța financiară solidă a băncii în primele nouă luni ale anului 2023 se reflectă în cifrele raportate. Venitul net bancar la nivel consolidat a atins 2,83 miliarde de lei, înregistrând o creștere de 11,4% față de aceeași perioadă din 2022. Profitul net a cunoscut o majorare semnificativă de 20,8%, ajungând la 1,22 miliarde de lei. Această evoluție a contribuit la o rentabilitate a capitalurilor proprii de 20,9%, comparativ cu 16,7% înregistrat la 30 septembrie 2022.

BRD SocGen continuă să demonstreze o performanță financiară robustă și să-și consolideze poziția pe piața financiară din România, evidențiind astfel încrederea investitorilor și soliditatea sa în contextul economic actual.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate