Economie

Ai cont deschis la CEC Bank? Ce poți să primești GRATUIT. Cea mai bună veste pentru clienți

Ai cont deschis la CEC Bank Ce poți să primești GRATUIT. Cea mai bună veste pentru clienți

Ai cont deschis la CEC Bank? Află de cea mai recentă campanie lansată care te ajută să primești gratuit niște premii cât se poate de generoase.

CEC Bank vine cu o campanie destul de interesantă. Orice client poate beneficia de ea, dacă respectă toate regulile. Despre ce este vorba?

CEC Bank îi invită pe clienți să adune puncte și să câștige premii, oferite gratuit. Este vorba despre Pachetul Student Free care vine cu o mulțime de avantaje.

Cei care îl activează nu doar că se bucură de premii, dar au zero comision de administrare. De asemenea, nu plătesc niciun leu pentru retragerile de la bancomat.

CEC Bank, anunț oficial pentru clienți

În același timp, pachetul oferă posibilitatea de a efectua plăți și schimburi valutare, dar și achitarea anumitor facturi. Clienții CEC Bank pot de asemenea să economisească bani.

Iar cei care recomandă pachetul prietenilor vor avea și ei de câștigat. Toate aceste detalii se regăsesc pe site-ul oficial al băncii. Acolo, oricine poate să citească regulamentul și poate afla ce premii mai poate să primească din partea băncii.

„Adună puncte și câștigă premii mai rapid decât durează să-ți pui cumpărăturile pe banda de la supermarket! Cu Pachetul Student Free, ai 0 comision de administrare și la retrageri de la ATM, dar și surprize atunci când economisești, faci plăți sau schimburi valutare, achiți facturile sau recomanzi pachetul prietenilor tăi”, este anunțul făcut de cei de la CEC Bank pentru clienți.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate