Economie

Ai cont deschis la BCR și ai această vârstă? Anunț extrem de important pentru clienți. Schimbare de ultimă oră

Ai cont deschis la BCR și ai această vârstă Anunț extrem de important pentru clienți. Schimbare de ultimă oră

Ai cont deschis la BCR? Atunci află de ultimul anunț important transmis de bancă. S-a făcut o schimbare importantă care s-ar putea să fie pe placul multor persoane.

Dacă ai cont deschis la BCR află că poți să faci mai multe decât crezi. Banca a venit cu un anunț interesant în urmă cu puțin timp. Ce trebuie să știe clienții?

BCR anunță că a lansat o nouă versiune pentru aplicația sa, atât în App Store cât și în Google Play Store. Ce vor putea să facă acum clienții?

În primul rând sunt vizați tinerii. Aceștia vor avea posibilitatea de a vedea mai multe informatii cu privire la funcțiile acesteia.

BCR, anunț extrem de important pentru clienții care au această vârstă

Vizați sunt care au vârsta de până la 14 ani. Până acum, ei aveau acces limitat la anumite conturi. Lucrurile se schimbă odată cu noua actualizare.

Astfel, acești clienți au acces la un cont special în aplicație. Mai departe, ei vor putea vedea foarte ușor tot ceea ce este disponibil în materie de funcții speciale care sunt oferite.

Și cine nu își dorește așa ceva? Totul este foarte simplu și orice client BCR care se încadrează în categoria respectivă de vârstă se poate bucura de o  astfel de experiență.

Și alte bănci din România oferă conturi speciale clienților cu vârsta de până la 14 ani. Chiar și așa, anumite servicii pot fi limitate în cazul lor. Drept urmare, oferta BCR ar putea fi una chiar tentantă.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate