Economie

Ai cont deschis la Banca Transilvania? Puteți pierde accesul la bani dacă nu faceți urgent acest lucru. Anunț de ultimă oră

Ai cont deschis la Banca Transilvania Puteți pierde accesul la bani dacă nu faceți urgent acest lucru. Anunț de ultimă oră

Ai cont deschis la Banca Transilvania? Află că sunt probleme mari și o mulțime de clienți sunt vizați. Despre ce este vorba și ce trebuie să faci neapărat?

Banca Transilvania vine cu un avertisment de ultimă oră pentru clienții săi. Sunt probleme mari, astfel că multe persoane riscă să piardă anumite sume de bani.

Reprezentanții băncii spun că au fost dezvoltate mai multe website-uri și aplicații false. Astfel, unii oameni intră pe ele, crezând că sunt singure, iar mai apoi ajung să fie păcălite.

Sunt atacatori care vor date personale și date de pe card. Astfel, unele site-uri false ne promit anumite produse. Ajungem să le plătim, iar mai apoi poate nu le primim și poate dispar și banii de pe card.

Banca Transilvania, anunț extrem de important pentru clienți

În acest sens, Banca Transilvania ne recomandă să sunăm direct banca, sau să mergem la poliție. Doar așa, banii ar mai putea fi recuperați. În același timp, o altă recomandare este să dăm aceste sfaturi și alte persoane.

Sunt oameni vulnerabili, care au conturi deschise la bancă, dar care nu știu de noile metode de fraudă. În acest sens, este bine să știm cum să ne protejăm și să fim în siguranță.

Nu de puține ori s-a întâmplat ca anumite persoane să se trezească fără sume consistente de bani din conturi. Și cu siguranță nimeni nu vrea să ajungă în această situație.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate