Așa NU!

Review. Rujul Ultimate Lipstick Love de la Becca, exclusiv în Sephora. De ce este pe lista mea neagră

Review. Rujul Ultimate Lipstick Love de la Becca exclusiv în Sephora. De ce este pe lista mea neagră

Review. Ultimate Lipstick Love de la Becca mi-a plăcut foarte mult când l-am văzut datorită culorilor. Sunt unice. Eu am ales un roșu portocaliu, pe care mi-l doream de mult timp, dar nu-l găseam în nicio gamă. Textura rujului părea mai mult decât ok, mat cu puțin glow, perfectă. Adică rezista și avea și o ușoară strălucire.

Prețul este mai mic puțin decât Lancome, Dior sau Channel, în sensul că este de aproximativ 130 de lei. Veștile proaste, însă de acum vin. Ce nu-mi place la rujul Becca? Ei bine, se strânge pe buze. De rezistat ar rezista, însă într-o oră va trebui să verifici dacă nu cumva s-a strând pe buze și trebuie să fugi repede la baie să repari.

O experiență similară am mai avut-o și cu un ruj de la Channel și una gravă de tot cu Yves Saint Laurent. De atunci nici măcar nu mai vreau să încerc rujuri de la Yves Saint Laurent. Se strângea pe buze, dar se și întindea pe față. Cred că l-au scos între timp din gamă, însă am plătit o grămadă de bani pentru un produs oribil la acea vreme.

Cel mai bun ruj pentru mine: Lancome

Revenind la Becca, îmi place iluminatorul de la ei, chiar are impact și sunt recunoscuți pentru acest produs, dar la rujuri mai au de lucru. Adică eu clar a doua oară nu mai cumpăr.

Din punctul meu de vedere, dintre toate gamele Lancome oferă cele mai bune rujuri. Rezistă pe buze, nu se strâng, nu se întind. Chiar dacă am mereu tendința de a încerca ceva nou, clar următorul pe lista va fi Lancome. Până acum nu am găsit niciun brand care să egaleze performanța francezilor.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult