Așa DA!

Review filmul The Talented Mr. Ripley de pe Netflix. De ce nu trebuie să-l ratați

Review filmul The Talented Mr. Ripley de pe Netflix. De ce nu trebuie să-l ratați

REVIEW. Filmul The Talented Mr. Ripley rulează în această perioadă pe Netflix și a intrat deja în trending. NU trebuie să-l ratați și mai presus de orice nu-l tratați cu superficialitate. Este o producție psihologică din care veți avea foarte multe de învățat.

Filmul este inspirat dintr-o poveste reală, dar are destul de multă ficțiune în el. Ficțiune, în sensul că destinul adevăratului Mr. Ripley, interpretat magistrat de Matt Damon, nu a fost cel arătat la final în film. Totuși nu vreau să vă spun cum se termină. Vă las să-l urmăriți și să trageți singuri concluziile.

Sigur veți avea la ce să reflectați. The Talented Mr. Ripley este un film thriller psihologic american care a apărut prima dată în anul 1999, scris și regizat de Anthony Minghella, dar care este la fel de interesant și captivant și acum.

Pot să vă spun că 87% dintre utilizatorii Google, care au urmărit filmul l-au apreciat și are o mulțime de premii câștigate. Pe deplin meritate.

Rezumatul filmului, dar fără final

Despre ce este vorba, pe scurt. Un tânăr sociopat, pe nume Tom Ripley este un băiat sărac, care devine practic alt om, după ce împrumută o jachetă cu emblema universitatii Princeton. Totul pentru a putea lua parte ca și muzicant la o petrecere cu oameni importanți. El se preface că îl cunoaște pe unul dintre cei mai bogați studențo de la Princeton, pe nume Dicky Greenleaf (Jude Law), un rebel care s-a mutat în Italia împreună cu logodnica lui, Marge (Gwyneth Paltrow). Tânărul refuză să revină acasă, iar tatăl lui îl plătește pe Tom cu 1,000 de dolari pentru a-i aduce fiul acasă.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult