Așa DA!

4F și-a lansat noua colecție de iarnă și chiar le-am testat produsele

4F și-a lansat noua colecție de iarnă și chiar le-am testat produsele

Review 4F. Toți cei care fac sport sau merg la schi în mod cert au auzit de firma 4F. Recunosc că eu până în vara această, când am fost invitată de RAN Communication la un eveniment al acestui brand premium de haine, nu prea știam despre existența lui. Firesc cumva, întrucât sunt certată cu sala de ani buni, iar de schiat… să ziceam că nu prea.

Am postat de la locația unde s-a prezentat colecția de vară și mi-au scris foarte mulți prieteni să laude produsele 4F, majoritatea pasionați de sport. Hainele lor sunt, însă pentru toată lumea, așa că le-am testat și el. Într-adevăr sunt de o calitate foarte bună și chiar le recomand. Merită!

Prețurile nu sunt tocmai mici, dar nici extrem de mari. Puteți verifica la ei pe site, au și reduceri și atunci chiar că este cazut să vă achiziționați măcar colanți!

4F și-a lansat noua colecție de iarnă

Recent, 4F și-a lansat și noua colecție de iarnă. A fost lume și asta pentru că nu este nicio problemă pentru nimeni să-ți atașeze imaginea de acest brand pentru că nu va avea feedback negativ ulterior.

Colecția de iarnă 4F este caracterizată de o varietate de culori la modă – de la bejuri și griuri neutre, la roșu intens și portocaliu, iar elementele individuale ale colecției sunt perfecționate din punct de vedere tehnologic și adaptate la diferite condiții meteorologice.

Colecția include, printre altele, îmbrăcăminte pentru schi, snowboard și drumeții, lenjerie de corp termică și termoactivă, încălțăminte și accesorii. Una dintre piesele principale ale colecției sunt jachetele de iarnă care conțin puf natural și sintetic și asigură căldura, iar cele cu tehnologii impermeabile sunt ideale pentru temperaturi negative.

 

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult