Trending

Top cele mai vândute produse de la Avon. Un parfum este preferatul tuturor clientelor și se află mereu în trending

Top cele mai vândute produse de la Avon. Un parfum este preferatul tuturor clientelor și se află mereu în trending

Trending. Compania Avon are mare succes în România și s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Prețurile sunt accesibile, dar calitatea produselor este inferioară celor din gamele de lux ca Dior, Lancome, Chanel sau a gamelor profesioniste de machiaj cum sunt Mac, Becca sau Make up forever.

Cele mai vândute produse Avon, conform informațiilor făcute de publice de companie, sunt parfumurile. Topul este condus de Rare Pearls, 50 ml, care are un preț standard de 92 lei, urmat de apa de parfum TODAY Tomorrow, de 115 lei și de set cadou Frozen, în valoare de 60 de lei. Locul 4 este ocupat de un alt parfum clasic, Little Black Dress.

Review. Pot spune că le-am încercat pe toate și preferatul meu rămâne Little Black Dress, al cărui miros chiar persistă. În perioada licerului foloseam mult produsele Avon, dar acum am trecut la gamele de lux. Un plus pentru parfumurile lor, care sunt destul de persistente. În ceea ce privește produsele cosmetice, prefer brandurile de lux.

O româncă numită la conducerea Avon

Angela Crețu a fost numită de la 1 ianuarie în funcția de director general la nivel global al brandului internațional de cosmetice Avon, aceasta fiind responsabilă cu afacerile din afara Americii Latine și cu supravegherea mărcii Avon la nivel internațional, a transmis companie printr-un comunicat de presă.

Numirea româncei a venit pe fondul preluării Avon de către gigantul brazilian Natura, care deţine deja The Body Shop şi Aesop. Noua companie va avea venituri anuale de peste 10 miliarde dolari. Tranzacţia, evaluată la 2 miliarde de dolari, va crea cea de-a patra companie de cosmetice din lume, cu 3.200 de magazine din întreaga lume și o prezenţă în 100 de ţări.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult