Trending

Lancome în trending. Cel mai bine vândut parfum de la acest brand. Care este preferatul meu

Lancome în trending. Cel mai bine vândut parfum de la acest brand. Care este preferatul meu

Review. Recunosc, sunt mare fană Lancome și apreciez cam toate produsele lor, dar în special rujurile, care în opinia mea sunt cele mai rezistente de pe piață. Dintre brandurile de lux, se pare că celebra companie, fondată în 1935 de Armand Petitjean a găsit secretul succesului.

Cu toate acestea cel mai celebru produl al lor în reprezintă rimelurile Hypnose, dar și cremele Visionnaire, care conțin un ingredient patentat de ei, „LR 2412”. Acesta are rolul de a îmbunătăți textura pielii, de a tonifia și de a reduce porii. Eu am folosit mulți ani Hydrazen și o recomand, este foarte bună.

Dintre parfumuri, eu prefer Miracle, care miroase așa cum arată, roz și dulce. Dar cel mai bine vândut din gama Lancome este Tresor, care se găsește în mai multe variante și care mie nu-mi place. Deci să nu mi-l mai faceți cadou (glumesc).

Tot de la Lancome am folosit și încă mai am și fondul de ten Teint Idole Ultra Wear 24. Acum câțiva ani era mult mai hidratant, acum este mai mat, dar acceptabil. Are o putere mare de acoperire și nu încarcă tenul în exces.

 

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult