Travel

Se dau pe loc 5.000 de euro dacă ajungi în acest oraș, deloc departe de România! Ce condiție trebuie totuși să îndeplinești. Pentru mulți este o banalitate

Se dau pe loc 5.000 de euro dacă ajungi în acest oraș deloc departe de România Ce condiție trebuie totuși să îndeplinești. Pentru mulți este o banalitate
Photo by Mufid Majnun on Unsplash

Un loc din Europa le oferă oamenilor 5.000 de euro ca să ajungă aici. Care sunt condițiile? Nu e deloc dificil să primești banii. 

Un loc din Europa îți dă 5.000 de euro ca să ajungi aici. Este vorba despre un oraș de pe insula Sicilia, de altfel extrem de faimoasă la nivel european.

Dacă vrei să te muți pe insula Sicilia, în localitatea Petralia Soprana, primești 5.000 de euro. Autoritățile au impus această măsură sperând să repopuleze zona.

Menționăm că la momentul actual, Petralia Soprana are doar 2.992 de locuitori. De asemenea, aici se regăsesc și mai bine de 50 de case nelocuite.

Cum primești 5.000 de euro? Trebuie să te muți aici și să îți achiziționezi o locuință. De asemenea, trebuie să și renovezi locuința respectivă, contribuind la economica locală.

Cine primește cei 5.000 de euro din partea autorităților

În schimb, autoritățile promit, pe lângă cei 5.000 de euro, liniște și pace. În același timp, comunitatea este extrem de generoasă, dar și de prietenoasă.

Astfel, dacă alegi să te muți acest loc din Italia sau să îți achiziționezi o locuință, vei avea parte de o experiență extrem de plăcută.

La fel ca și în România, tinerii din această zonă s-au orientat spre orașe mai mari. Acolo există numeroase oportunități de job-uri spre deosebire de acest loc din Sicilia.

Drept urmare, dacă iei în calcul să te muți aici și să primești cei 5.000 de euro, ar fi bine să iei în calcul și acest aspect, precum oportunitățile de angajare, ori accesul la servicii esențiale.

„Pentru a fi eligibili pentru grant, participanții trebuie, de asemenea, să achiziționeze și, dacă este necesar, să restaureze o proprietate în municipiu”, este regula impusă de autorități pentru a putea să primești suma de 5.000 de euro.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate