News

Zodia care-si va gasi marea iubire. Apare o noua dragoste. Mihai Voropchievici, previziuni rune

Zodia care-si va gasi marea iubire. Apare o noua dragoste. Mihai Voropchievici previziuni rune
16 mart. / 10:06

Horoscop. Mihai Voropchievici anunță noi iubiri, provocări, dar și cadouri pentru unele zodii în perioada care urmează. Pentru că luna februarie e luna dragostei, unul dintre nativi va ajunge să trăiască la maxim acest sentiment. 

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor și se anunță o perioadă de vis pentru unii nativi. De cealaltă parte însă, sunt și zodii care cam forțează lucrurile și nu vor ajunge să aibă mari satisfacții.

Conform horoscopului prezentat de Mihai Voropchievici, Capricornii ajung să cam forțeze anumite lucruri și nu vor avea mari beneficii. Nativii acestei zodii trebuie să învețe că anumite lucruri vin cu răbdarea cuvenită, iar forțarea norocului nu le va aduce rezultatul mult dorit.

”În schimb, Capricornul trebuie să aibă răbdare și să nu forțeze mâna norocului”, spune numerologul.

Pentru nativii din zodia Vărsător în schimb, luna februarie aduce lucruri frumoase din punct de vedere amoros. Cei născuți sub acest semn zodiacal au șansa să trăiască o dragoste pasională puternică. Vărsătorii care sunt singuri au șansa să cunoască pe cineva special iar cei aflați într-o relație ar putea avea și ei parte de surprize plăcute.

Zodia care are parte de o surpriză

”La Vărsători, dragoste și pasiune. Ceva nou și fierbinte”, adaugă Mihai Voropchievici.

Și nici Peștii nu o duc prea rău în perioada următoare. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor ajunge să fie surprinși plăcut de o persoană care le va trimite un cadou minunat. Măcar așa vor fi și ei conștienți că cineva se gândește intens la ei.

”Cineva se gândește intens la ei. Le va trimite un cadou minunat”, mai spune numerologul Mihai Voropchievici.

Taurul are de făcut câteva schimbări, iar runele îi trimit și un avertisment. Acești nativi ar fi bine să schimbe tactica, pentru că acesta este și motivul pentru care unele lucruri nu evoluează în nicio direcție.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate