News

Suma imensă pe care o primesc Alexia Eram și fratele ei, Aris pentru fiecare episod de la America Express. Nicio vedetă nu mai încasează atât de mult

Suma imensă pe care o primesc Alexia Eram și fratele ei Aris pentru fiecare episod de la America Express. Nicio vedetă nu mai încasează atât de mult

Noua ediție America Express se bucură de foarte mare succes, iar absenața Ginei Pistol de la cârma emisiunii nu a afectat deloc publicul. Irina Fodor face față cu brio postului de titulară și deja s-a integrat perfect în echipa coordonată de Mona Segall.

Principala atracție a acestui sezon o reprezintă copiii Andreei Esca, vedeta simbol a PRO TV. Alexia Eram face echipă cu fratele ei, Aris Melkior Eram și cele mai multe imagini difuzate îi au pe cei doi tineri ca protagoniști. De altfel, sursele News18.ro ne-au dezvăluit că aceștia vor ajunge chiar în finală, dar vor termina pe locul 2.

Alexia Eram și Aris Melkior ar fi cel mai bine plătiți dintre toate vedetele participante la această ediție. Sau cel puțin așa susțin jurnaliștii de la CanCan. Pentru fiecare episod, copiii Andreei Esca ar încasa câte 2500 de euro fiecare. Mai exact ei primesc această sumă din trei în trei zile, pentru că atât durează filmarea unei difuzări pe Antena 1.

Cu câți bani au plecat Alexia și Aris Eram după experiența America Express

Alexia Eram și Aris Melkior ar fi rămas în concurs, conform surselor noastre, timp de două luni, adică până la final, ambii încasând în urma acestei experiență în jur de 50.000 de euro fiecare.

Marele premiu, în valoare de 30.000 de euro ar fi revenit altei echipe, potrivit acelorași surse. Sânziana Negru și Laura Giurcanu și-ar fi adjudecat trofeul ediția aceasta, însă rămâne de văzut dacă informațiile date au fost corecte până la urmă.

Oricum spectacolul este total, așa că merită să urmăriți fiecare episod în parte. Celalete echipe din show sunt formate din: George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Iulia Albu și iubitul ei, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene și și jurnalista de război Sonia Simionov, actrița Ada Galeș și mama ei și scriitoarea Antoneta Galeș.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate