News

Serialul superb de 9 episoade de pe Netflix inspirat dintr-o poveste reală! Are milioane de vizualizări și a intrat ân trending în peste 100 de țări

Serialul superb de 9 episoade de pe Netflix inspirat dintr-o poveste reală Are milioane de vizualizări și a intrat ân trending în peste 100 de țări

Un serial de pe Netflix cu doar 9 episoade inspirat dintr-o poveste reală a făcut furori după lansare. A devenit viral la scurt timp și a generat mari controverse.

Serialul de pe Netflix cu doar 9 episoade despre care vorbim în continuare e inspirat dintr-o poveste reală. Tocmai asta a și revoltat multă lume pentru că e greu de crezut că așa ceva s-a și întâmplat.

Sigur ai auzit și tu de acest serial și poate l-ai și văzut deja. Este vorba despre serialul Inventing Anna de pe Netflix. A fost lansat în 2022 și a intrat rapid în trending.

După cum spunea, povestea este una reală și este povestită ca atare. 9 episoade sunt suficiente, însă pe mulți, acest lucru i-a indus și mai rău în eroare.

Serialul de pe Netflix cu 9 episoade inspirat dintr-o poveste reală

Acțiunea se învârte în jurul unei jurnaliste care are multe de dovedi. Acesta investighează cazul Annei Delvey, moștenitoarea germană legendară de pe Instagram care a furat inimile lumii mondene din New York.

Anna Delvey e acuzată însă că a furat și bani, astfel că se află în închisoare. Cum a reușit o tânără să facă asta și de ce acest caz a fost mediatizat atât de mult încât a devenit și un serial?

Cei care au văzut producția știu deja despre ce e vorba. Alții în schimb ar trebui să o vadă neapărat. Până la urmă serialul de pe Netflix este o poveste cu mai multe semnificații.

O singură persoană poate să ajungă să aibă tot ceea ce își dorește fără eforturi și doar cu anumite legături strânse. Cine este Anna Delvey, de fapt? De abia la final vom afla.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate