News

Serialul de pe Netflix de doar 8 episoade care a înnebunit planeta. Are un singur sezon, iar povestea e tulburătoare

Serialul de pe Netflix de doar 8 episoade care a înnebunit planeta. Are un singur sezon iar povestea e tulburătoare

Serialul de pe Netflix de doar 8 episoade care a înnebunit planeta are o poveste tulburătoare. Deși are un singur sezon, e suficient pentru toată lumea.

Netflix oferă abonaților săi o gamă largă de filme și de seriale. Există seriale cu zeci de episoade, în timp ce altele sunt ceva mai scurte.

Totodată, abonații se pot bucura de o mulțime de filme, fie ele documentare, comedii, sau drame. Pe o singură platformă găsim cam tot ceea ce dorim.

Serialul de pe Netflix de doar 8 episoade și un singur sezon despre care vorbim acum e și el unul aparte. Acesta i-a cucerit pe abonați  la scurt timp după lansare.

Serialul de pe Netflix de doar 8 episoade pe care trebuie să îl vezi și tu

Este vorba despre serialul Stay Close din 2021 de pe Netflix. Are o notă bună pe IMBD și de asemenea, prezintă o poveste cu adevărat tulburătoare care te ține în priză.

Viețile unui fotojurnalist, ale unei mame de fotbal și ale unui detectiv de la Omucideri sunt tulburate de un eveniment teribil din trecut.

Ce eveniment zguduie viețile acestor oameni? Ce se întâmplă pe parcurs și care să fie finalul? Fiecare episod în parte are aproape o oră.

Unii abonați consideră că acțiunea este una cu adevărat intensă, având în vedere timpul destul de scurt. Astfel, dacă și tu vrei să vezi un serial care să te țină în priză încă din primele secunde, află că l-ai găsit. Acesta a primit laude din toate colțurile lumii.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate