News

Serialul de pe Netflix care crează dependență! I-a dat gata pe abonați și a rupt topurile

Serialul de pe Netflix care crează dependență I-a dat gata pe abonați și a rupt topurile

Un serial de pe Netflix crează dependență. A fost lansat deja de ceva timp, dar abonații pur și simplu nu se mai satură de el și vor mai mult. E chiar special.

Un serial de pe Netflix a creat dependență. Deși a fost lansat de ceva timp se pare că e atât de incitant încât unii abonați nu rezistă și îl revăd din nou.

Serialul de pe Netflix despre care vorbim nu este nici american, nici britanic și nici spaniol sau turcesc. Este vorba despre un serial coreean.

„My Demon” a fost lansat recent pe platforma de streaming și poate fi accesat sub denumirea de „Demonul Șarmant” pe Netflix, în România.

Deși filmul a putut fi văzut din luna noiembrie, iată că acum continuă să fie în topul celor preferate de români, dar și la nivel mondial.

Numărul de episoade de pe Netflix este însă limitat. Tocmai din acest motiv se și spune că producția crează dependență. Toată lumea vrea să vadă continuarea.

Serialul de pe Netflix care crează dependență

Care este povestea și de ce au fost înnebuniți abonații? În prim plan sunt aduse teme supranaturale, dar și o intrigă captivantă. Și se pare că regizorul a reușit ceea ce și-a propus.

Serialul prezintă practic o poveste neobișnuită despre un demon și o femeie de afaceri de succes care decid să încheie o căsătorie contractuală.

Lucrurile nu rămân așa, evident. Mai exact, povestea se complica atunci când cei doi protagoniști au luat deja decizia. Semnează un acord care de altfel prevede mai multe limite.

Și pentru că nu putea fi atât de simplu, ce se întâmplă între ei provoacă speculații și zvonuri printre prieteni. Mulți vor să știe dacă între cei doi există mai mult decât o simplă relație contractuală.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate