News

Se închide complet Autostrada A1 București – Pitești! Data la care nu se va mai putea circula. Anunț oficial

Se închide complet Autostrada A1 București - Pitești Data la care nu se va mai putea circula. Anunț oficial
30 apr. / 13:00

Vești proaste pentru șoferii care aveau drumuri de făcut chiar în noaptea în care se ia Lumina Sfântă de la orice Biserică Ortodoxă din România. RADOR informează că în noaptea de sâmbătă, 4 mai spre duminică, 5 Mai Autostrada A1 București-Pitești va fi complet închisă.

Anunțul menționează că vor exista întreruperi programate de câte 30 de minute, așadar vor fi totuși momente în care se va putea înainte, dar este de preferat să ocoliți totuși acest drum și să optați pentru altă variantă.

Autostrada A1 București-Pitești se închide până la ora 5:00 dimineața, în reprize de câte 30 minute, în zona nodului rutier de la Bascov, în județul Argeș, pentru ridicarea și montarea grinzilor la pasajul care se construiește pentru continuarea autostrăzii spre Valea Oltului și Sibiu.

Poliția rutieră le solicită șoferilor să respecte restricțiile de viteză și să nu iasă din coloană. În caz contrar, vor fi aplicate amenzi usturătoare, deci cel mai bine ar fi să evitați autostrada A1 în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Montarea grinzilor la Pasajul Bascov, continuarea A 1 București-Pitești cu lotul 5 Pitești-Curtea de Argeș a început pe 8 aprilie,iar între 26 și 30 aprilie a fost programată etapa II, de asemenea cu închiderea temporară a circulației pe timpul nopții.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate