News

Salariul pe care îl câștigă un casier la Taco Bell. Suma este neașteptată. Se dau și bonusuri

Salariul pe care îl câștigă un casier la Taco Bell. Suma este neașteptată. Se dau și bonusuri

Sphera Franchise Group a deschis un nou restaurant Taco Bell în centrul comercial Plaza România din București, marcând astfel al 16-lea restaurant din rețeaua locală.

Investiția de 500.000 de euro reflectă angajamentul grupului față de extinderea continuă a brandului pe piața din România. Această deschidere este semnificativă, deoarece reprezintă prima inaugurare Taco Bell din acest an, într-un context favorabil, marcat de rezultate financiare pozitive și de aniversarea a șapte ani de prezență a brandului pe piața românească.

Rezultate financiare și planuri de dezvoltare

Taco Bell România a înregistrat în acest an un profit net pentru prima dată de la intrarea pe piața locală, înregistrând un profit de peste 0,5 milioane de lei în primul semestru. Potrivit lui Costică Mișacă, General Manager Taco Bell România, „dinamica industriei HoReCa și deschiderea consumatorilor români față de noi experiențe culinare” au fost factori determinanți pentru continuarea extinderii. În acest context, grupul consideră că există un potențial semnificativ de dezvoltare în București și în alte orașe urbane din România, având în vedere interesul în creștere pentru bucătăria mexicană.

Ce salarii primesc casierii Taco Bell

Noua unitate din Plaza România oferă locuri de muncă pentru 25 de angajați. Un Crew Member (Lucrător Bucătărie sau Casier) poate ajunge la un venit net de 3.300 de lei începând cu a treia lună de colaborare, aceasta incluzând salariul de bază, tichetele de masă și primele interne. Angajarea nu necesită experiență anterioară, dar sunt apreciate atitudinea pozitivă, motivația și dorința de dezvoltare profesională.

Taco Bell a pătruns pe piața din România în 2017, fiind al treilea brand din portofoliul Sphera Franchise Group, alături de KFC și Pizza Hut. De atunci, rețeaua s-a extins considerabil, având în prezent 16 unități în 10 orașe din țară. Cele mai multe locații se află în București, cu 5 restaurante, urmate de Brașov și Constanța, fiecare cu câte două unități, iar restul orașelor beneficiază de câte un restaurant.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate