News

Filmul românesc de pe Netflix care a ajuns pe locul 1 în trending. A cucerit întreaga planetă și este considerat foarte bun

Filmul românesc de pe Netflix care a ajuns pe locul 1 în trending. A cucerit întreaga planetă și este considerat foarte bun

Pe platforma Netflix nu există numai filme sau seriale americane sau străine în general. Pe platforma de streaming sunt și câteva producții românești. De fiecare dată când este adăugată o nouă astfel de producție, românii o duc direct pe primul loc.

Este vorba despre filmul ”Tati part-time”, un film care a fost recent adăugat pe platforma Netflix România. Abonații de la noi din țară au fost foarte impresionați de film, motiv pentru care l-au dus direct pe primul loc într-un clasament de zece cele mai apreciate filme de pe Netflix, în România, în data de 2 mai.

Filmul a avut premiera în data de 5 ianuarie, însă de abia acum a apărut pe platforma Netflix. În film joacă Alex Bogdan, un actor cunoscut în special pentru rolurile sale în comediile românești, dar și Eva Măruță, fiica lui Andra și a lui Cătălin Măruță.

”Iustin (Alex Bogdan) este avocat, însă visul lui carieristic pentru care a facut aproape orice compromis necesar este pus în pericol odată cu apariția Mayei (Eva Măruță), fina lui de 8 ani, de care află intempestiv că trebuie sa aibă grijă, deși nu se pricepe deloc cu copiii. Viața lui Iustin este dată peste cap, însa nici Maya nu este încântată de noul ei „tati part-time”. Va face față Iustin la acest nou tip de parentig gentil de care nu are idee cu ce se mănâncă?”, se arată în sinopsisul filmului.

Filmul a fost și în cinematografele din România, însă mulți s-au arătat deranjați de faptul că fiica Andrei a jucat în acest film. Gurile rele spun că cea mică nu are deloc talent și că a primit rolul doar pentru că părinții ei sunt persoane publice. Există, însă, și români cărora le-a plăcut de micuța Eva.

”Tati part-time” nu este singurul film românesc de pe Netflix

Filmul cu Alex Bogdan și Eva Măruță nu este singurul film românesc de pe platforma de streaming. Același clasament este completat de filmul Klaus & Barroso, un film românesc care ocupă locul 10 în clasamentul de cele mai apreciate filme de pe Netflix. Potrivit platformei de streaming, în acest film joacă, printre alți actori, Adrian Nicolae și Cosmin Nedelcu, cunoscut și drept Micuțu.

Filmul are puțin peste o oră și este de câteva săptămâni în clasamentul de cele mai apreciate filme de pe Netflix în România. El a ocupa și locuri mai sus în ierarhie. Producția a avut premiera pe 19 ianuarie anul acesta.

”Un barman combinator trebuie să achite urgent o datorie. Își convinge fratele, un bodyguard iute la mânie, să organizeze împreună o petrecere a burlacilor, fără știrea patronilor clubului în care lucrează. Dar minciunile ies repede la iveală și în club se dezlănțuie haosul. Pot două iubiri imposibile și un strop de onestitate să îi salveze?”, se arată în sinopsisul filmului.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate