News

Filmul de pe Netflix care va schimba o întreagă generație! Este super recomandat și merită să-l vezi indiferent de vârstă

Filmul de pe Netflix care va schimba o întreagă generație Este super recomandat și merită să-l vezi indiferent de vârstă

Un film de pe Netflix este prezentat ca fiind unul cu adevărat unic. Merită văzut măcar o singură dată, fie în cuplu, fie alături de prieteni. 

Un film de pe Netflix e în topul preferințelor abonaților. Are actori interesanți, dar și o poveste pe măsură. Este vorba depsre filmul , You Are So So Not Invited to My Bat Mitzvah.

Pelicula de pe netflix explorează atât impactul tradițional al evenimentului, cât și presiunile culturale adesea prezente în sărbătorile moderne de bat mitzvah.

Este vorba despre o poveste de maturizare, care totodată trece și printr-un rit evreiesc. Co-scrisă de Alison Peck și Fiona Rosenbloom și regizată de Sammi Cohen, You Are So So Not Coming to My Bat Mitzvah se concentrează în mod fermecător pe autenticitate, cu o distribuție în mare parte evreiască și o poveste mult prea reală despre prietenie și suferință.

Filmul de pe Netflix pe care îl poți vedea oricând

Iar o altă alegere bună, tot de pe Netflix este Do Revenge. Un film de fete, dar care poate fi văzut și alături de alți prieteni, dar și de unul singur.

Camila Mendes din Riverdale și Maya Hawke, scenografa din Stranger Things, vin cu Do Revenge. Pelicula se învârte în jurul unei prietenii improbabile între Drea (Mendes), o fată populară decăzută, și noua studentă Eleanor (Hawke).

După ce au fost nedreptățite de prieteni și foști prieteni, cele două pun la cale planul perfect: să se ajute reciproc să se răzbune. Iar de aici încep toate provocările, iar finalul cu siguranță s-ar putea să te bulverseze.

„Cu răsturnări de situație pe care nu le vei vedea venind, comedie tăioasă și o coloană sonoră extrem de intensă, acesta este un film cu adevărat definitoriu pentru o generație, în rândurile lui Heathers și Mean Girls”, spun criticii despre acest film de pe Netflix.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate