News

Filmul de pe Netflix care te va ține lipit de ecran. Este foarte intens și bazat pe fapte reale. În plus are milioane de vizualizări

Filmul de pe Netflix care te va ține lipit de ecran. Este foarte intens și bazat pe fapte reale. În plus are milioane de vizualizări
Sursă: pixabay.com

Un nou film de pe Netflix a captivat atenția românilor. Filmul a fost lansat recent și deja a ajuns în topurile de pe platforma de streaming.

Filmul Scoop a fost lansat pe Netflix în data de 5 aprilie 2024. Nu i-a luat foarte mult să-i marcheze pe români, așa că acum acesta ocupă locul doi într-un clasament de top cele mai apreciate filme de pe Netflix, în România, în data de 10 aprilie.

Filmul, care este inspirat după fapte reale, poate fi găsit pe Netflix România sub numele de Marele Interviu.

În distribuție se află Gillian Anderson, Billie Piper, Rufus Sewell și mulți alții.

Despre ce este Scoop

Filmul este bazat pe evenimentele reale care au dus la interviul exploziv al Prințului Andrew din 2019 de la BBC Newsnight.

Toată Marea Britanie s-a uitat la jurnalista Emily Maitlis (interpretată de Gillian Anderson) în timp ce îl interoga pe regal (Rufus Sewell) despre relația sa cu Jeffrey Epstein.

Repercusiunile au fost imediate, prințul Andrew anunțând că se retrage din îndatoririle sale publice în zilele care au urmat emisiunii.

„Interviul este atât de important, dar reprezintă 5% din poveste”, spune McAlister pentru Tudum. „Ceea ce facem noi este să vă ducem în călătoria în care a început totul”

Producătorii filmului au cercetat meticulos evenimentele de la BBC și de la Palatul Buckingham din acea perioadă. Există, desigur, unele diferențe dramatizate. Spre deosebire de film, în realitate, McAlister a petrecut 13 luni construind o relație cu Thirsk, transformând nu-urile în poate, iar poate-urile în acel da final.

„Imaginați-vă că mergeți la o sută de prime întâlniri și că obțineți doar o a doua întâlnire”, spune McAlister. „Aceasta este, efectiv, munca mea”.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate