News

Filmul de pe Netflix care te va înfuria din primele minute! Mulți abonați au fost revoltați, însă a rupt topurile

Filmul de pe Netflix care te va înfuria din primele minute Mulți abonați au fost revoltați însă a rupt topurile
Sursă: pixabay.com

Filmul de pe Netflix care te va înfuria din primele minute a generat la un moment dat mari controverse. Povestea nu este chiar pentru oricine.

Dacă vrei un film care să te bage în priză, poate chiar să te enerveze sau să te frustreze, îl poți vedea pe acesta. O mulțime de persoane au fost revoltate de acțiune.

Este vorba despre filmul Dark Waters de pe Netflix lansat în anul 2019. Are o durată de doar două ore și povestea este una cu adevărat tumultoasă.

De ce te va înfuria acest film și de ce ar trebui să îl vezi, de fapt? Filmul este regizat de celebrul regizor Todd Haynes, cunoscut pentru lucruri mai ambițioase din punct de vedere formal.

Filmul de pe Netflix pe care trebuie să îl vezi, chiar dacă te va enerva

Se pare că de această dată, el a reușit să pună la punct indignarea de modă veche necesară pentru acest film. În prim plan îl avem pe Mark Ruffalo, care are un rol cu adevărat impresionant.

Bazat pe un articol din New York Times, filmul prezintă în detaliu o investigație privind otrăvirea de către corporația DuPont a unui mic oraș cu substanțe chimice în apa potabilă. Ruffalo este grozav, la fel și Anne Hathaway, Tim Robbins și mai ales marele Bill Camp.

De ce va înfuria însă acest film? Investigația pare că nu va merge în direcția bună în primă fază, iar asta poate fi frustrat. Până la final însă, multe se pot schimba în celebra producție de pe Netflix.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate