News

Filmul de pe Netflix care a ajuns imediat în trending în România și este foarte apreciat. În afara țării este intens criticat, în schimb

Filmul de pe Netflix care a ajuns imediat în trending în România și este foarte apreciat. În afara țării este intens criticat în schimb

Dacă niciun film sau serial nou de pe Netflix nu te atrage, atunci poate ar trebui să le dai o șansă celor mai vechi.

Un astfel de film este Never Back Down, un film din 2008 care se poate găsi și pe platforma Netflix România sub același nume.

Never Back Down este un film american din 2008 despre artele marțiale regizat de Jeff Wadlow, în care joacă Sean Faris, Cam Gigandet, Amber Heard și Djimon Hounsou. Filmul spune povestea unui adolescent frustrat și conflictual care ajunge la un nou liceu și descoperă acolo un club de lupte clandestin.

Filmul a fost lansat în cinematografe la 14 martie 2008. A primit recenzii în general negative din partea criticilor și a avut încasări de 41,6 milioane de dolari la nivel mondial, la un buget de 20 de milioane de dolari.

Never Back Down a debutat în 2.729 de cinematografe, pe locul 3, cu 8.603.195 de dolari în weekendul de debut. După 2 săptămâni în cinematografe, a obținut 18.890.093 de dolari; iar după o lună, filmul a obținut 37.676.991 de dolari la nivel mondial.

Filmul s-a încheiat pe 5 iunie 2008, după 84 de zile în box office-ul nord-american, cu 41.627.431 de dolari la nivel mondial, la un buget de 20 de milioane de dolari.

Filmul de pe Netflix a primit note proaste de la critici

Pe Rotten Tomatoes, filmul are o rată de aprobare de 22%, pe baza a 83 de recenzii, cu o medie de 4,4/10.

Consensul site-ului precizează: „În acest moment, filmul a fost făcut de un singur om: „Deși nu este lipsit de plăceri, Never Back Down aderă cu fidelitate la toate clișeele imaginabile din filmele de lupte”.

Pe Metacritic, filmul are un scor mediu ponderat de 39 din 100 pe baza recenziilor a 22 de critici, ceea ce indică „recenzii în general nefavorabile”.

Indiferent de notele pe care le-a primit pe site-urile de specialitate, se pare că filmul este apreciat de români. Pe platforma Netflix România, filmul ocupă locul 9 în Top 10 cele mai apreciate filme în data de 8 noiembrie. De asemenea, tot pe Netflix, există și partea a doua a filmului. El poate fi găsit sub numele „Nu da înapoi 2”.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate