News

Cu ce a ajuns să se ocupe Teo Trandafir după ce a fost dată afară de la Kanal D? Nimeni nu și-ar fi imaginat vreodată asta. Motivul real pentru care turcii i-au închis contractul

Cu ce a ajuns să se ocupe Teo Trandafir după ce a fost dată afară de la Kanal D Nimeni nu și-ar fi imaginat vreodată asta. Motivul real pentru care turcii i-au închis contractul
17 sept. / 21:00

După o colaborare lungă cu cei de la Kanal D, care a durat mai bine de zece ani, Teo Trandafir s-a trezit cu contractul încheiat. Emisiunea acesteia a fost scoasă definitiv din grilă, după mai multe încercări de a o resuscita. Din păcate, show-urile de divertisment prezentate de aceasta au înregistrat audiențe tot mai slabe, iar turcii s-au văzut nevoiți  să renunțe la ea.

Teo Trandafir a devenit așadar liberă de contract, cu promisiunea că ar putea reveni înapoi la Kanal D, dacă ea și producătorii reușesc să vină cu o idee salvatoare, care să capteze publicul. Deocamdat nimic din ceea ce au încercat nu a dat rezultate.

În acest context, Teo Trandafir s-a decis să ia o pauză și în ultima perioadă a tot călătorit prin țară și s-a bucurat de frumusețile naturii. Deși este în mod cert afectată că a rămas fără contract, ea apare mereu zâmbitoare pe rețelele de socializare și ține mereu legătura cu fanii, care o încurajează și o roagă să revină pe micile ecrane.

Doar că decizia nu-i aparține ei. Totuși cei de la Kanal D i-au oferit un mic colac de salvare, pentru că îndrăgita prezentatoare a apărut la Radio Impuls, acolo unde și Cosmin Cernat are o emisiune. Mai mult decât atât, de luni, 18 septembrie ea va avea o emisiune zilnică alături de tânărul Mihai Hându.

Teo Trandafir și-a amintit cât de mult râdea în trecut

„Eu am doar o formație de om de radio. La televizor am ajuns complet întâmplător, pentru că am fost nevoită. Matinalul nostru de atunci mergea foarte prost și m-au chemat într-o vineri ca să îmi spună că de luni eu preiau matinalul, eu neștiind să-l fac. Luni dimineață a fost înfiorător, pentru că nu înțelegeam ritmul, nu pricepeam mai nimic, eram și pe jumătate adormită, dar am învățat atunci un lucru care nu m-a mai părăsit, și anume să râd.(…)

Râdeam patru ore în fiecare zi, ieșeam extenuați de acolo nu neapărat pentru efortul pe care îl depuneam, ci pentru faptul că râdeam nonstop”, a povestit vedeta la Radio Impuls.

Teo Trandafir are 55 de ani și până acum a lucrat la toate televiziunile de top din România, cel mai mare succes înregistrându-l în mod cert la PRO TV, unde a ajuns cu adevărat celebră. Ea și-a dat demisia de aici și a plecat în trustul Intact, la Romantica, un post nou înființat, unde a înregistrat un eșec răsunător.

Locul ei la PRO TV a fost preluat de Cătălin Măruță, care are și astăzi emisiuni de luni până vineri pe post.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate