News

CFR, schimbare radicală după Paște. Ce se întâmplă cu mersul trenurilor și prețul biletelor

CFR schimbare radicală după Paște. Ce se întâmplă cu mersul trenurilor și prețul biletelor

CFR Călători a dezvăluit programul special de călătorie pentru perioada Paștelui. Așa cum se întâmplă în fiecare an, programul trenurilor este ajustat, iar anumite rute sunt extinse pentru a facilita călătoriile pasagerilor către destinațiile lor preferate.

În contextul mini-vacanței de 1 Mai și a sărbătorilor de Paște, CFR Călători a publicat un anunț pentru perioada 30 aprilie – 7 mai 2024. Similar cu anii precedenți, programul trenurilor va fi ajustat în timpul sărbătorilor, iar unele rute vor fi extinse pentru a asigura pasagerilor transportul către locurile dorite.

Conform anunțului făcut de CFR Călători, în intervalul 30 aprilie – 7 mai 2024, au fost adăugate mai multe curse către Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia. Aceste curse vor fi operate direct din București Nord, Iași, Suceava, Oradea, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmației, Bistrița Nord, Cluj-Napoca și Brașov.

„Cu prilejul minivacanței de 1 Mai și Paște, pentru facilitarea deplasării pasagerilor spre destinațiile de vacanță, dar și spre domiciliu pentru a fi alături de cei dragi de sfintele sărbători de Paște, CFR Călători va asigura un program de transport special.

Prin urmare, în perioada minivacanței 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai 2024, pasagerii au în plus față de trenurile existente în programul obișnuit de circulaţie mai multe legături spre Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, cu trenuri directe din București Nord, Iași, Suceava, Oradea, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmației, Bistrița Nord, Cluj-Napoca, Brașov”, se menționează în comunicatul CFR Călători.

Mai multe conexiuni rapide din Capitală

În paralel, călătorii din diverse regiuni vor beneficia de numeroase legături rapide către Capitală, datorită existenței unui program de trenuri cadențat pe ruta București Nord – Constanța și retur. Plecările pentru aceste trenuri sunt la intervale de 1-2 ore.

„În zilele cu trafic crescut din această minivacanţă, CFR Călători pune la dispoziţia publicului călător capacitatea maximă de transport, tehnic disponibilă pentru asigurarea deplasării către zonele de interes aflate pe teritoriul ţării”, a mai precizat compania.

Fluxul de călători va fi monitorizat în mod riguros, iar în funcție de evoluția și cererea de călătorie, compania va adăuga vagoane suplimentare la trenurile către destinațiile cu cea mai mare solicitare, în limitele disponibilității.

Bogdana Costin abia a terminat studiile Facultății de Jurnalism și este la prima experiență în media. Este foarte pasionată de scris și își dorește să vină cu plus valoare pentru cititorii ... citește mai mult
Articole recomandate