News

Ce diferență imensă de vârstă există între Andreea Ibacka și Cabral. Puțini știu adevărul. Ce se întâmplă în relația lor acum

Ce diferență imensă de vârstă există între Andreea Ibacka și Cabral. Puțini știu adevărul. Ce se întâmplă în relația lor acum
Cabral și soția lui, Andreea Ibacka
24 feb. / 12:15

Andreea și Cabral Ibacka sunt împreună de ani buni și au o familie cât se poate de frumoasă. Cei doi soți s-au căsătorit în 2011, iar anterior, prezentatorul tv a mai fost căsătorit și cu Luana Mitran.

Lângă Andreea însă, Cabral pare că și-a găsit liniștea și este un om cât se poate de fericit. Iar același lucru îl spune și ea, care a vorbit recent despre diferența de vârstă dintre cei doi.

Cabral are 45 de ani, iar Andreea Ibacka doar 37 de ani, astfel că între cei doi există o diferență de vârstă de 8 ani de zile. Și totul contează asta?

În general nu, spune Andreea Ibacka, care consideră că diferența de vârstă dintre ea și Cabral nu e nici una mică, dar nici una mare. Pe de altă parte, vedeta recunoaște că sunt momente în care fiecare dintre ei vede lucrurile complet diferit, pe baza experiențelor acumulate.

Ce diferență de vârstă există între Andreea și Cabral Ibacka

Unul dintre aceste momente, spune Andreea Ibacka, a fost cel referitor la criza vârstei mijlocii, pe care de altfel și Cabral a avut-o, chiar dacă nu va recunoaște niciodată acest lucru.

De cealaltă parte, Andreea Ibacka a fost cea cup lanurile de viitor precum extinderea familiei, iar Cabral evident că a fost de acord cu acest lucru.

”Diferența nu-i nici mare, nici mică. Deși, după anul fabricației, am fi putut să ne cunoaștem chiar la ședințele cu părinții. Acolo unde participam în calități diferite, vreau să spun. Lumea e atât de mică, încât eu am fost colegă de generală cu Artemis, sora lui Cabral.

Da, există momente în care simțim diferit tocmai prin prisma etapei pe care o traversăm. Eu i-am înțeles criza vârstei mijlocii (să nu-i spuneți că a pățit el așa ceva!), el a mers pe mâna mea când a venit vorba despre decizia extinderii familiei, despre timing-ul ideal (mă scuzați, nu mi-a ieșit nicio formulare mai puțin pompoasă)”, a mărturisit vedeta pentru viva.ro.

Putem spune deci că diferența de vârstă dintre Cabral Ibacka și Andreea vine atât cu plusuri, dar și cu minusuri, însă pentru cei doi, nu contează chiar atât de mult.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate