News

Ai contract cu DIGI RCS RDS pentru cablu sau internet? A apărut o problemă imensă. Foarte mulți clienți vor fi afectați. Informație de maximă importanță

Ai contract cu DIGI RCS RDS pentru cablu sau internet A apărut o problemă imensă. Foarte mulți clienți vor fi afectați. Informație de maximă importanță
18 apr. / 13:00

DIGI RCS RDS este lider de piață pe sectoarele de cablu și internet și se află pe locul 2, după Orange pe zona de telefonie mobilă. Ambiția gigantului este de a acapara un număr și mai mare de clienți, dar marea întrebare este dacă are capacitatea să și gestioneze un portofoliu atât de vast.

Tot mai mulți abonați se plâng că sunt nevoiți să aștepte foarte mult până când le ajunge un echipament, după ce dau comandă. DIGI RCS RDS continuă seria de campanii promoționale pentru a câștiga cât mai mulți clienți, dar iată că apar probleme la care nu au dat răspuns încă, în ciuda insistențelor.

„Tocmai ce am plasat comandă pentru încă un Echipament – DIGI SMART…acum sunt curios cam în cât timp vine …!
Anul trecut , tot în luna Aprilie , am comandat un echipament Decodor HD. și a venit în luna…Octombrie !!! 
Pentru domnie și prostie se plătește și se și așteaptă !”, este un comentariu al unui internaut pe pagina DIGI România.

Are DIGI RCS RDS suficiente echipamente pentru clienți?

Plângerile de acest tip se regăsesc la foarte multe dintre postările de pe pagina de facebook ale operatorului. Chiar dacă nu are legătură cu subiectul, clienții vor să se facă auziți.

„Am comandat un router din Februarie și nici până acum nu mi s-a livrat și alți colegi de serviciu l-au primit aproape imediat. E o bătaie de joc în Bucuresti”, a transmis un internaut la postare în care DIGI RCS RDS promova noul telefon OPPO, care poate fi achiziționat cu un abonament redus.

„Intră în lumea DIGI gata echipat pentru viitor! 📲Portează-te la DIGI și ia-ți OPPO Reno 11F 5G la doar 120 lei pe lună, în 12 rate și bucură-te de o super ofertă la abonament: 50% reducere, timp de 4 luni!”, este postarea DIGI RCS RDS.

Anda Ion este jurnalistă din anul 2015. A terminat Facultatea de Jurnalism și a colaborat cu numeroase publicații editate în varianta print. Din acest an, a hotărât să facă performanță și în online. citește mai mult
Articole recomandate