News

Adio pensii pentru acești pensionari! Este cea mai proastă veste! Sunt probleme mari la plata acestora

Adio pensii pentru acești pensionari Este cea mai proastă veste Sunt probleme mari la plata acestora

Guvernul a promis că pensiile vor ajunge la beneficiari înainte de Paște. Sunt și excepții însă. Anumite persoane nu se bucură de venituri în această perioadă.

Poșta Română aduce clarificări de ultimă oră privind plata pensiilor în luna mai. Deși a fost vorba despre o mobilizare în masă încă din luna aprilie pentru distribuirea pensiilor, sunt și oameni cre nu se bucură de veniturile lor mai devreme.

În anunț, Poșta Română anunță că echipa s-a mobilizat exemplar și s-a lucrat peste program, dar și în weekend. De asemenea, inclusiv în Vinerea Mare, poștașii au fost pe teren.

Cine nu primește pensia atât de devreme? Poșta Română subliniază faptul că există situații în care pensionarii nu își primesc banii. Este vorba despre cazuri excepționale.

Spre exemplu, cei care nu au fost găsiți la domiciliu sau care au preferat să ridice banii de la oficiul poștal s-ar putea să nu își primească pensiile la timp, așa cum era stabilit.

Poșta Română anunță ce se întâmplă cu pensiile

„Situațiile în care pensia nu a fost livrată reprezintă cazuri excepționale, în care beneficiarii nu au fost găsiți la domiciliu sau au preferat să ridice direct de la oficiul poștal. Aceste cazuri apar în fiecare lună, iar cei aflați în situația aceasta își vor putea ridica pensia în cursul săptămânii viitoare de la oficiile poștale.

Compania Națională „Poșta Română” a luat toate măsurile posibile pentru a asigura livrarea pensiilor înainte de Sărbătorile de Paște prin:

– Asigurarea unei bune colaborări cu toate părţile implicate.

– Mobilizarea întregii echipe, atât administrative cât și operaționale prin ore suplimentare, lucrul în weekend și lucrul în zile de sărbătoare.

– Gestionarea unor costuri suplimentare pentru a respecta Hotărârea de Guvern și Memorandumul emise în data de 25 aprilie 2024″, se arată în comunicatul transmis de către Poșta Română.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate