News

Adio Maria Ciobanu! Anunțul extrem de trist a fost făcut chiar de celebrul impresar, Bebe Mihu: „Și fierul se tocește…”

Adio Maria Ciobanu Anunțul extrem de trist a fost făcut chiar de celebrul impresar Bebe Mihu Și fierul se tocește...
18 sept. / 23:00

Maria Ciobanu a fost unul dintre cele mai importante nume din muzica populară în ultimii 60 de ani. Aceasta și-a petrecut o viață întreagă pe scenă, fiind aplaudată de milioane de români de-a lungul timpului. Artista a ales să se mute în SUA în urmă cu câțiva ani pentru a fi mai aproape de fiul său, Ionuț Dolănescu și de a se putea îngriji de probleme ei de sănătate.

Maria Ciobanu are astăzi 86 de ani și dacă până acum mai onora din când în când invitațiile în țară la vreun mare festival sau vreun eveniment de mare amploare, ei bine acum a ales să pună punct carierei sale muzicale. Aceasta nu a dorit niciodată să facă playback, așa că a decis să-și ia rămas bun de la public.

Impresarul Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu a fost cel care a furnizat ultimele informații despre marea doamnă a muzicii populare românește, care și-a sărbătorit ziua de naștere pe 3 septembrie.

Ce face Maria Ciobanu astăzi. Ionuț Dolănescu a dat detaliile

„I-am transmis La Mulți ani! Este bine, se află tot în Los Angeles, unde locuiește de atâția ani, acolo îi face bine clima, că și dânsa spunea că avea ceva probleme respiratorii. Nu cred că vine în curând în România, este cu soțul ei, stă alături de el după operația lui la inimă. Maria, din câte știu, nu mai cântă, poate doar puțin și doar pentru prieteni.

E adevărat că Marina Voica a susținut un recital live la 86 de ani, la Festivalul Mamaia 2023, dar ea n-a cântat cât a cântat Maria Ciobanu, care are o voce de soprană și care și-a folosit foarte mult vocea.

Mergea la nunți și cânta legat și câte 4-5 ore. Corzile vocale nu-s de fier! Și fierul se tocește, dacă-l tot bați! Maria Ciobanu s-a retras din muzică frumos, n-a vrut să facă playback. A zis că nici nu știe”, a spus Bebe Mihu, conform Playtech.

”Azi, 3 septembrie, este o zi foarte importantă pentru familia noastră! Îi spunem la mulți ani din toată inima mamei mele, Maria Ciobanu, celebra noastră interpretă, ciocârlia muzicii populare românești. La mulți ani, mamă, să fii sănătoasă, să te bucuri de copii și de nepoți, noi toți te iubim, așa ca întreg poporul român. Dumnezeu să-ți dea sănătate și viață lungă! La mulți ani, regina mamă!”, au transmis Ionuț și Doinița Dolănescu pe 3 septembrie.

Anca Andrei este o jurnalistă cu multă experiență și a lucrat la cele mai mari publicații din România, mai întâi ca redactor, iar ulterior a devenit redactor șef.Și-a început cariera în ... citește mai mult
Articole recomandate