News

Adio DIGI RCS RDS! Operatorul care le dă clienților câte un super cadou, dacă nu au abonament! Mulți vor dori un nou contract

Adio DIGI RCS RDS Operatorul care le dă clienților câte un super cadou dacă nu au abonament Mulți vor dori un nou contract

Adio DIGI RCS RDS. Un operator le dă clienților cadouri, chiar dacă nu au abonament. Despre cine este vorba, ce poți să primești și ce ai de făcut?

DIGI RCS RDS e eclipsat total de un alt operator care este pregătit să preia clienții. Iar oferta cu care vine la înaintare e una care chiar nu trebuie refuzată.

Orange România eclipsează DIGI RCS RDS. Gigantul în telecomunicații a lansat o ofertă de primăvară prin intermediul căreia clienții sunt răsplătiți cu premii pe măsură.

Este vorba despre campania Bonus Pocus. Astfel, orice client, care nu are abonament, dar are cartelă prepay la Orange, nu trebuie decât să o încarce cu o opțiune de minim 6 euro.

DIGI RCS RDS, lovitură din partea Orange România

Clientul va fi înscris automat la promoție, astfel că are șansa să se bucure de premii generoase. Ce poți să primești? În cadrul noii campanii, care parcă le face în ciudă celor de la DIGI RCS RDS, clienții pot să primească trafic de internet de pana la 1000 GB.

Totodată, norocoșii se bucură și de opțiuni de 6 euro gratuite. Unele premii au o valabilitate de 28 de zile, in timp ce altele sunt valabile pentru o perioada de 1 an de zile, astfel ca disponibilitatea este diferită.

Campania e disponibilă la nivel național, însă timpul este limitat. Astfel, clienții ar fi bine să se găsească și să profite din plin de ea.

„Intră și tu în joc din My Orange și poți câștiga 1000 GB net 5G sau opțiuni de 6 euro credit cadou. Ar putea fi o imagine cu text care spune „PrePay BENUSPOGUS Ediția de primăvară 0 Joacă și câștigă în My Orange Opțiuni de 6€ credit Bonus 1000 GB Net 5G”, anunță cei de la Orange.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate